NS: a Trianon kastély titka; Stieber apuka ezt is megtette – péntek

Vágólapra másolva!
2016.07.01. 00:20
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Továbbra is egy a Nemzeti Sport, kettő lesz belőle.

Az első, Eb-jellegű újságban tovább beszélgetünk a franciaországi torna magyar hőseivel: Elek Ákostól például megtudhatjuk, hogy a kontinensbajnokság kapcsán nem is a kontinensbajnokságnak örült legjobban, hanem annak, amit aztán Kazincbarcikán tapasztalt.

Ami a többieket illeti, Kleinheisler László és Németh Krisztián menedzsereit védenceik jövőjéről kérdeztük. Hova megy, ki? – ahogy a Supernem együttes mondja.



Stieber József
büszke lehet a fiára, és az is – és még a telefonját is kikapcsolta, amikor Stieber Zoltán nyilatkozott a tévében.

Galambos Dániel a francia válogatott edzésére látogatott el, ahol úgy számolnak, hogy három meccset kell még nyerni. És persze imádja őket a nép.

Csillag Péter ismét hasznosan töltötte az időt: a Trianon kastélyba látogatott el. Igen, abba a Trianon kastélyba, ahol a pompa és a csillogás az úr, kivéve, ha például magyar az ember. És még az is kiderül, a békeszerződésnek milyen hatása volt a magyar futballra.

Azért nemcsak megmutattuk, hanem meg is szerettettük magunkat: a válogatott német szakmai stábját, illetve Király Gábort és mackóját dicsőítő lapvéleményekből válogattunk.

Az újság másik fele sem marad üresen, sőt: tudósítunk például mindhárom Európa-liga-selejtező mérkőzésről és a magyar csapatok váltakozó sikereiről.

Pénteken sorsolnak a férfi és női kézilabda BL-ben: megnézzük, milyen halálcsoportba kerülhet a Győr meg a Fradi, vagy hogyan kaphat kellemes ellenfelet.

Gyerekkori álmáért küzd Manhercz Krisztián, és úgy tűnik, hogy csak idő kérdése, hogy el is érje: vagány játékának köszönhetően egyre közelebb kerül számára az olimpiai kerettagság.

Zsoldos Barna most Ausztriából tudósítja a Formula–1 szerelmeseit, ahol a foci Eb szurkolói ereklyéit már a kutya sem veszi, maga a pálya spielbergi pálya viszont még mindig csodálatos.

Mivel már itt kopogtat az ajtón a riói olimpia, új sorozatba kezdünk: bemutatjuk olimpiai sikervárományosainkat, elsőként az ifjú sportlövőt, Péni Istvánt.

Sportkrém mellékletünkben pedig a szokásos heti tévéműsorgyűjtemény mellett ezúttal a kapus Megyeri Balázs mesél arról, hogyan ismerkedett meg a kedvesével (hajszál híján a Bahamákon, de végül inkább nem), milyen apa szeretne lenni és mikor, illetve hogy melyik országban érezte magát a legjobban eddig.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik