HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.05 22:22 Frissítve: 2018.06.05 23:15

NS: 10 millió eurót is ajánlhatnak Sallaiért – szerda

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Lapunk a szokásoknak megfelelően elkészítette az OTP Bank Liga abszolút játékosrangsorát. Azoknak a labdarúgóknak a teljesítményét értékeltük, akik a 2017–2018-as bajnokságban legalább 17 alkalommal értékelhető teljesítményt nyújtottak. Tavaly az akkori bajnok Budapest Honvéd futballistája, Eppel Márton végzett az élen, és a dobogó másik két helyét is kispesti játékos foglalta el. Hogy ki nyert idén, s ki lett a legjobb a kapusok, illetve a mezőnyjátékosok között, kiderül összeállításunkból.

Parádésan szerepel az osztrák labdarúgó-válogatott, mióta Franco Foda a szövetségi kapitány, akinek Szabics Imre az egyik segítője. A „sógorok” öt meccset vívtak, s valamennyit megnyerték, pedig az ellenfelek között volt Uruguay és Németország is. Vasárnap Bécsben a brazilokat fogadják, ebből az alkalomból adott interjút a Nemzeti Sportnak a 37 éves magyar szakember. A 36-szoros válogatott az öltözői hangulatról, a szakmáról és arról is mesélt, hogy szeretné-e hasznosítani a tapasztalatait egyszer majd a magyar labdarúgásban is.

Egyre feljebb kúszik a ciprusi APOEL-nél légióskodó Sallai Roland piaci értéke. Ami nem véletlen, hiszen a magyar futballista remek évadot tudhat maga mögött, a Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is helytállt. Sajtóhírek szerint már az angol élvonalba visszajutó Fulham is felfigyelt a 21 éves csatárra. A játékos menedzsere lapunknak megerősítette, valóban élénk az érdeklődés Sallai iránt. Egyelőre nem dőlt el, miként alakul a sorsa, ám az ügynök szerint még az is elképzelhető, hogy az ötmillió eurós vételi ajánlat megduplázódik.

Munkatársunk Párizsból küldött tudósítást a Roland Garrosról. A Grand Slam-viadal keddi szenzációját Novak Djokovics veresége jelentette, akinek legyőzője jó ismerősünk. Marco Cecchinato ugyanis a budapesti ATP-torna nyertese, egyébként pedig négy évtized után az első olasz teniszező, aki bejutott a Francia nemzetközi bajnokság férfi egyesének elődöntőjébe. Hogy miként élte meg a kiesését a tizenkétszeres GS-győztes, kiderül beszámolónkból.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2017.07.20 19:49:21

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

KÉNYELEM. Alkalmasak minden lépcső akadálymentesítésére, családi házba, közintézményekbe is. (x)

2018.06.13 15:40:06

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Utazzon vonattal, kényelmesen, dugók nélkül a Balatonra!

2018.06.12 13:24:28

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2018.06.09 23:23:34

Egyéb egyéni VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL Van, amikor hangtalanul üvöltesz a fájdalomtól, amikor az éles kövek átnyomják a cipőd talpát, és próbálják lemorzsolni a lábadról előbb a bőrt, idővel pedig már a húst is, és mégsem tudsz megállni, mert a lejtő mindig a cél felé vezető utat jelenti.

2018.06.05 11:20:41

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

HIRDETÉS
HIRDETÉS