Nemzeti Sport - már elérhető e-újság formában is!

Vágólapra másolva!
2013.06.24. 08:36
Kedvenc sportnapilapját mostantól e-újság formában is elérheti! Az idén 110 éves Nemzeti Sportot mostantól akár utazás közben is kényelmesen olvashatja laptopján, okostelefonján vagy táblagépén.

A Nemzeti Sport e-újság változata tartalmilag teljesen megegyezik a nyomtatott változattal, azonban kihasználva az elektronikus terjesztés előnyeit, az internet segítségével könnyedén és gyorsan, akár külföldről is beszerezheti kedvenc sportnapilapját, és naprakész lehet a sportvilág eseményeivel kapcsolatban.

Próbálja ki a digitális Nemzeti Sportot, fizessen elő Magyarország legpatinásabb sportnapilapjára!

A digitális Nemzeti Sport előfizethető akár egyhetes időtartamra is, így nyaralás vagy hosszabb utazás alatt sem kell nélkülöznie. Emellett az e-újságot egy évre, fél évre, negyedévre, egy hónapra is elő lehet fizetni, és természetesen lapszámonként is meg tudja vásárolni.

Az előfizetés módja: a www.nso.hu oldalon a fenti, fehér hátterű menüsorban kattintson az „e-újság” menüpontra vagy üsse be a böngészőjébe az nso.hu/eujsag címet és ott kattintson a „E-ÚJSÁG ELŐFIZETÉS" gombra.

Innen a digitális újságosstand, a Dimag felületére kerül, ahol a regisztráció és a Dimag Reader letöltése után a http://www.dimag.hu/magazin/NemzetiSport oldalról töltheti le a Nemzeti Sport digitális változatát.

Kellemes olvasást kívánunk!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik