MOB: kitüntették Novotny Zoltánt és Vass István Zoltánt

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2014.03.17. 12:23
Novotny Zoltán, az MTVA munkatársa és Vass István Zoltán, a Magyar Rádió volt riportere kapta a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Média Életműdíját. Díjazták a Nemzeti Sport két munkatársát, Németh Andreát és L. Pap Istvánt is.

A hétfőn rendezett ünnepségen Média Oklevél elismerést kapott a közmédia munkatársai közül Mohay Bence és Majszin György, valamint L. Pap István, aki a közelmúlttól – hosszabb kihagyás után visszatérve – a Nemzeti Sport stábját is erősíti.

A MOB Média Nívódíját Novák Miklós, a Magyar Nemzet újságírója, Németh Andrea, a Nemzeti Sport rovatvezetője, valamint Fazekas Erzsébet, a Sport Tv műsorvezetője vehette át.

Szintén Média Oklevelet kapott a cali világjátékokról tudósító csapat, Bányász Árpád, Kaszala Claudia és Turó András.

Ugyancsak az eseményen adták át a MOB Nők Sportjáért díjakat. A junior díjat Földházy Zsófia öttusázó, a különdíjat Tomán Edina ultrahosszútávfutó, az éves teljesítmény díjat a Hat-Agro Uni Győr női kosárlabdacsapata, az életműdíjat pedig Kisgyörgy Lajosné, 123-szoros magyar bajnok sportlövő kapta, aki január 14-én ünnepelte századik születésnapját.

A díjakat Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke adta át.

A napokban a Nemzeti Sport egy harmadik munkatársát is megtiszteltetés érte: a MÚOSZ és a Sajtószakszervezet közös sajtónapi rendezvényén a fiatal sportújságírók Németh Gyula-díját Zsoldos Barna, a sportnapilap Formula–1-es szakírója kapta meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik