MOB: az elnök felkérésére Habsburg György lett a nagykövet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.06. 10:54
Kulcsár Krisztián Habsburg Györgyöt kérte fel a Magyar Olimpiai Bizottság nagykövetének. Az utolsó magyar király, IV. Károly unokája elfogadta a felkérést.

„Elnökségem alatt a Magyar Olimpiai Bizottság különös hangsúlyt kíván fektetni a nemzetközi kapcsolatainak javítására, aminek új alapokra helyezésében számítok önre, ugyanis közös korábbi tevékenységeink során volt alkalmam személyesen is megtapasztalni, hogy szerteágazó kapcsolatrendszere párosul a sport iránti elkötelezettséggel és felkészültséggel” – idézi az olimpia.hu Kulcsár Krisztiánt, a MOB elnökét.

„Szívből köszönöm a kedves levelét és a felkérést a Magyar Olimpiai Bizottság nagyköveti tevékenységének betöltésére. Természetesen nagyon megtisztelő, szívesen elfogadom a felkérést. Nagy öröm számomra a lehetőség, hogy a közös célokért együttműködhetünk a jövőben” – fogalmazott válaszlevelében Habsburg György, aki a BOM a Magyar Sportért Alapítvány Felügyelő Bizottságának jelenleg is tagja, valamint korábban a 2024-es budapesti olimpia és paralimpiai pályázat nagykövete is volt. „Elnökségem alatt a Magyar Olimpiai Bizottság különös hangsúlyt kíván fektetni a nemzetközi kapcsolatainak javítására, aminek új alapokra helyezésében számítok önre, ugyanis közös korábbi tevékenységeink során volt alkalmam személyesen is megtapasztalni, hogy szerteágazó kapcsolatrendszere párosul a sport iránti elkötelezettséggel és felkészültséggel” – idézi az olimpia.hu Kulcsár Krisztiánt, a MOB elnökét.

„Szívből köszönöm a kedves levelét és a felkérést a Magyar Olimpiai Bizottság nagyköveti tevékenységének betöltésére. Természetesen nagyon megtisztelő, szívesen elfogadom a felkérést. Nagy öröm számomra a lehetőség, hogy a közös célokért együttműködhetünk a jövőben” – fogalmazott válaszlevelében Habsburg György, aki a BOM a Magyar Sportért Alapítvány Felügyelő Bizottságának jelenleg is tagja, valamint korábban a 2024-es budapesti olimpia és paralimpiai pályázat nagykövete is volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik