MMA: brutális és véres bajnokverés sokkolta a világot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.06. 13:52
null
Nate Diaz legyőzte Conor McGregort (Fotó: Reuters)
Sokkoló vereséget szenvedett Las Vegasban, magyar idő szerint vasárnap hajnalban Conor McGregor, a UFC regnáló pehelysúlyú bajnoka. Az ír ketrecharcost Nate Diaz győzte le, aki beugró bunyósként szerepelt a nem bajnoki övért zajló váltósúlyú mérkőzésen.

McGregor eredetileg Rafael dos Anjosszal küzdött volna a UFC könnyűsúlyú bajnoki címéért. A nagyszájú ír célja az volt, hogy két súlycsoport bajnoki övét egyszerre birtokolja. Az a meccs egy sérülés miatt nem jött össze, a beugró (kisváltósúlyú) Nate Diaz azonban helytállt, és sokak meglepetésére legyőzte McGregort.

(Fotó: Reuters)
(Fotó: Reuters)

Az első menetben az ír jött ki jobban a kemény ütésváltásból, de a második menetben az amerikai vérszagot érzett (szó szerint…), brutális ütéskombináció után a földre tudta vinni a harcot, és ekkor egy kivédhetetlen fojtással feladásra kényszerítette ellenfelét.

(A videókat csak erős idegzetűeknek ajánljuk.)

McGregornak ezzel 15 meccses győzelmi sorozata ért véget, vereségét követően tisztelettel beszélt az őt legyőző Diazról, és kijelentette, hogy győzelemmel fog visszatérni. Legutóbb 13 másodperc alatt végezte ki José Aldót, aki Nate Diaz győzelme után azonnal üzent az írnek a Twitteren.


„Úgy néz ki, mégis találkozunk. A tündérmesédnek vége, már nincs hova bújnod. Itt a visszavágó ideje, te p..ci!” – írta Aldo a közösségi oldalon.

Az este női főmeccsén is meglepetés született. A korábban Ronda Rouseyt legyőző Holly Holm nem tudta megvédeni övét, kikapott Miesha Tate-től a 23 perces küzdelemben, amely szintén fojtással dőlt el, Holly Holm a végére az eszméletét is elveszítette.

(Fotó: Reuters)
(Fotó: Reuters)
(Fotó: Reuters)
(Fotó: Reuters)
(Fotó: Reuters)
(Fotó: Reuters)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik