MMA: Az öngyilkosságot fontolgattam – Ronda Rousey

Vágólapra másolva!
2016.02.17. 21:28
Ronda Rousey, a UFC korábbi harmatsúlyú világbajnok MMA-harcosa elismerte, a Holly Holm ellen elveszített mérkőzése után – amely első veresége volt – komolyan foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata, de mostanra túl van a mélyponton, és revánsra készül.

A 29 éves, óriási népszerűségnek örvendő Rousey Ellen DeGeneres talkshow-jában mesélt a mérkőzés utáni pillanatairól, veretlenségéről és a következő ellenfeléről.

„Az orvosi szobában voltam, a sarokban ültem, és azon gondolkodtam, hogy »mi vagyok én, ha többé már nem vagyok bajnok« – mondta Ronda Rousey könnyeivel küszködve az Ellen Show-ban. – Ott ültem, és azon járt az agyam, hogy megölöm magam, abban a pillanatban az jutott az eszembe, hogy »egy senki vagyok... mihez kezdek, így már senki sem lesz kíváncsi rám«.”

„Felnéztem a barátomra, aki mellettem állt, és arra gondoltam, meg kell szülnöm a gyerekeit, életben kell maradnom – folytatta az amerikai MMA-harcos. – Nem tudom, hogy nélküle sikerült volna-e átküzdenem magam a mélyponton. Lehet, hogy a folyamatos győzelmek nem tesznek jót mindenkinek... Lehet, az a sorsom, hogy megmutassam az embereknek, hogyan kell felállni a padlóról. Úgy érzem, még mindig veretlen vagyok, a veretlenség választás, mindenkit érnek veszteségek az életben, ahogy engem is, de ezek nem törnek meg. Újra meg akarok küzdeni Hollyval, le akarom győzni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik