Megjelent! Túrázás, a természetjárók kalauza

Vágólapra másolva!
2016.04.13. 16:27
Szenvedély, szórakozás, kihívás, gyógyulás: Magyarországon több százezerre tehető azok száma, akik a természetjárás híveinek mondják magukat.

„Amikor megkérdezte Pali, volna-e kedvem végigtolni a kereket, azt mondtam neki, én akár egy döglött kutyát is végigrángatok az úton, csak velük tarthassak” – szögezte le a híres sorozat keréktolója.

„Volt olyan, aki lovagi páncélban tette meg az ötven kilométert” – emlékezett a legnépszerűbb verseny főszervezője.

„Kérek majd pecsétet!” – kezdte közös túránkat a válogatott futballista.

„A műtétek és különböző orvosi beavatkozások után az életemet mentette meg a túrázás” – sóhajtott nagyot a világszerte ismert ötvösművész.

Szenvedély, szórakozás, kihívás, gyógyulás: Magyarországon több százezerre tehető azok száma, akik a természetjárás híveinek mondják magukat. Kiadványunkban 196 oldalon olvashatnak a túrázásról, amelynek ára 2490 Ft.

Kiderül, miként alakult meg a „fanatikus emberek szektájából” a töretlen népszerűségnek örvendő Országos Kékkör hálózata. Bemutatjuk Rockenbauer Pál örökségét, a székesfehérvári labdarúgók hobbiját, az Éj királynője felejthetetlen túráit, a zarándokok lehetőségeit. Kezdőként próbáltuk ki a barlangászatot, de számos hasznos információt kínálunk az amatőrök hegymászásáról is. Sütünk, főzünk, gyógyítunk, kisvasutazunk, várakat és erdőket látogatunk, telefonos alkalmazásokat nézegetünk, tippeket adunk, és spórolunk – mert a Túrázás által lehetőség nyílik kedvezményesen vásárolni az Intersport üzleteiben is.

„Még a napi dolgaink után való járkálást is szégyelljük, s a zöldbe nálunk gyalog csak az megy, kinek éppen nem telik a kocsiravaló…” – írta anno az újság, és mi ezen a 196 oldalon megmutatjuk, mennyit változott százharminc év alatt az ember.

Keresse az újságárusoknál, vagy rendelje meg a www.lapcentrum.hu oldalon.

Itt akár bele is lapozhat a kiadványba!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik