nemzetisport.hu 2019.04.15 23:00 Frissítve: 2019.04.15 23:09

Interjú Dárdai Pállal; Most vagy soha hangulat Debrecenben

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

„Én is fáradok” – mondja Dárdai Pál, aki tudja, egyszer mindennek, így a búcsúnak is eljön az ideje, de abban is biztos, hogy ha megköszönik a munkáját a Herthánál, úriemberekhez méltó lesz a váltás. Pietsch Tibor interjúja.

Egyre több játéklehetőséget kap a Salzburgnál Szoboszlai Dominik, aki a támadások kialakításánál, illetve befejezésénél is rendkívül hasznos, rendre a korát meghazudtoló teljesítménnyel hívja fel magára a figyelmet. Kamler János háttéranyaga.

Most vagy soha hangulat Debrecenben. A Magyar Kupában a négy között kaphatott volna könnyebb ellenfelet is a fehérvárinál a DVSC, Bódi Ádám mégis abban bízik, hogy három elveszített elődöntő után a Loki eljut a fináléba. Zombori András írása.

A „miként” fáj elsősorban Fegyverneky Zsófiának. A Sopron női kosárlabdacsapatának kapitánya kissé csalódott, hogy érem nélkül zárt az együttese, de továbbra is úgy érzi, óriási fegyvertény, hogy magyar klub játékosaként egymást követő két évben ott lehetett az Euroliga négyes döntőjében. A játékossal Fazekas Zoltán beszélgetett.

A fodrász, a közértes, a kisiskolás nagy kedvence lett az elmúlt hónapokban Ungvári Miklós, aki az Exatlon nevű vetélkedőben mérette meg magát, kiesését követően pedig ismét belevetette magát a tokiói ötkarikás felkészülésbe. Olimpiai ezüstérmes cselgáncsozónkat Lipiczky Ágnes kérdezte.

A vasárnap kezdődő budapesti asztalitenisz-világbajnokság okán 8 oldalas melléklettel jelentkezünk. Póta és a többiek – minden a 13 tagú magyar csapatról; Bízzunk a párosokban – a kapitányok mernek nagyot álmodni; Királyok, trónkövetelők és a csodagyerek – csillagok Kínától Brazíliáig.

2019.04.20 23:33:05

Egyéb egyéni SZŰCS MIKLÓS

ALAPVONAL. Mindezek tudatában tényleg érthetetlen, hogyan telhetett el hatvankilenc esztendő magyarországi asztalitenisz-világbajnokság nélkül.

2019.04.20 16:26:54

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Nem tudta, kivel szórakozik. A harcos előbb csak szólt, ám mikor az nem használt, cselekedett.

2019.04.19 22:33:55

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Elkoptathatatlan emlék, amikor hajdanán a két locsolkodási célállomás közötti zsákmánymustra során egyikünk boldogan kiáltott fel: most már biztosan el tudok menni az idegenbeli meccsre!

2019.04.17 23:51:45

Egyéb egyéni RUSZANOV ANDRÁS

ALAPVONAL. Anno saját művének, a tökélyre fejlesztett nimbusznak esett áldozatául. Meg sem fordul(hatot)t egy átlagember fejében, hogy Tiger Woods vereséget szenved az élet bármely területén.

2019.04.15 12:26:42

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Habár itthon alig hallunk róla, Franciaországban idén már harmadik alkalommal rendezik meg a vb-t. (x)

pr