Impulser az örömteli mozgásért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.23. 13:13
A fizioterápia és az ortopédia eszköztárában ma már szinte nélkülözhetetlen a pulzáló mágnesterápia, melynek segítségével csökkenthető a fájdalom, az izomfeszülés, de akár növelhető a teljesítmény, valamint az állóképesség is. Az Impulser terápia kiváló hatással lehet a vérkeringésre és a mikrokeringésre, így az Impulser használatával könnyebben juthatnak el a sejtekhez a számukra oly fontos anyagok, mint például az oxigén vagy a vitaminok és ásványi anyagok, így kiváló kiegészítője lehet az edzésnek. (x)

Többek között csonttörések, nehezen gyógyuló sebek, csontritkulás, sokízületi gyulladás, íngyulladás, ínszalagsérülés, sportsérülések, izomsérülések kiegészítő kezelésére is kiválóan alkalmas lehet az Impulser mágnesterápia.

Hogyan alkalmazza az Impulser terápiát?

Professzionális sportolók, de hétköznapi emberek is profitálhatnak az Impulser matrac használatából, hiszen egyszerűen alkalmazható otthon, vagy egy-egy edzés, illetve edzőtábor alkalmával is. Csupán néhány szabályt kell betartani az Impulser használatakor.

Az Impulser terápiás kezelések előtt és után 2 dl tiszta vizet kell fogyasztani, kerülni kell a szélsőséges diétákat, változatos, egészséges étrendet kell követni, a kezelés után főként friss gyümölcsöt és zöldséget fogyasszon. Ezzel hozzájárulhat a rendszeres, egészséges életmód kialakításához is, amely a mágnesterápia együttes használatával fittséget, jobb közérzetet eredményezhet. Természetesen az Impulser terápia sem hat egyformán, minden ember más és más, így az eredmény is eltérő lehet.

A pulzáló mágnesterápiáról

A mágnesterápia már a kora 16. században ismert volt, mégis sokáig csak versenylovak körében alkalmazták az Egyesült Államokban, majd sportorvosok úgy döntöttek, hogy érdemes lenne profi sportolókon is tesztelni az elektromágneses kezeléseket. Többek között ez a kezdeményezés volt az, ami olyan pulzáló mágnesterápiás készülékek fejlesztéséhez vezetett, mint például az Impulser terápia. Az Impulser matrac egy modern, egyszerűen használható kezelő egységgel van ellátva, amelyen beállíthatjuk a kívánt vagy javasolt erősséget, frekvenciát. Az Impulser használata pihentető és frissítő.

Milyen hatással lehet az Impulser terápia a mozgásszervi megbetegedésekre?

Az elektromágneses terápia elősegíti az izmok regenerálódását hosszabb igénybevétel esetén. Vérkeringés serkentő hatása miatt a bemelegítésben is társ lehet, így jelentősen csökkenthetjük a serülések kockázatát. Ráadásul a teljesítményünkre is pozitív hatással lehet. Csonttörések kezelése utáni rehabilitáció esetén a fájdalom enyhülhet, a duzzanat gyorsabban szívódhat fel, a lágyszövetek pedig gyorsabban gyógyulhatnak a műtétet követően. Egyéb, a mozgásban korlátozó betegségek esetén a gyulladás csökkenése, a gyógyulási idő rövidülése és a mozgáskorlátozottság mérséklődése várható.

Győződjön meg ön is személyesen az Impulser hatásosságáról, jöjjön el előadásunkra és ismerje meg a terápiát vagy iratkozzon fel hírlevelünkre. www.impulser.com

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik