Gyász: elhunyt fotós kollégánk, Koncz György

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.06.26. 11:40
null
Koncz György (1964–2020)
Életének 56. évében péntek hajnalban elhunyt Koncz György, a Nemzeti Sport fotórovatának munkatársa – tájékoztatta szerkesztőségünket a család.

Koncz Györgyöt a Mediaworks saját halottjának tekinti.

Koncz György 1985-ben végzett a Képző és Iparművészeti Szakközépiskola fotó szakán. 1988-ig a Képes Hét fotóriportereként dolgozott. A Mai Nap alapítótagja, majd a Pesti Hírlap munkatársa volt. Az Európa Magazin fotórovatának a kezdetektől tagja volt, majd a Kurír napilap fotóriportere, majd fotórovatának vezetője lett. 1998-tól 2003-ig a Magyar Nemzet fotórovatát vezette, majd az Esti Hírlap képszerkesztőjeként dolgozott. Fotózott a Haszon Magazinnál, a 168 óra, a Napi Ász, a Helyi Téma, a Napi Gazdaság képszerkesztő- fotórovat-vezetőjeként.

2015-től a Nemzeti Sport fotóriportere. Nagyon szeretett fotózni, akkor érezte teljesnek az életét, amikor dolgozhatott. Munkáját mindig koncentráltan, fegyelemmel végezte. Rosszulléteit titokban tartva az utolsó pillanatokig dolgozott. A múlt szombati Puskás Akadémia–Paks NB I-es mérkőzés után lett rosszul, vasárnap került kórházba szívinfarktussal. Péntek hajnalban örökre elaludt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik