Golf: a korábbi világelső élete ütését mutatta be 161 méterről - videó!

Vágólapra másolva!
2012.02.10. 15:46
Címkék
Martin Kaymer, a világ elitjébe tartozó német golfozó több mint 160 méterről, elütésből talált be a lyukba az Európai PGA-körverseny e heti viadalán, a 2.5 millió dollár összdíjazású Dubai Desert Classicon. Kaymer életében először ütött hole-in-one-t.

A korábbi világelső Martin Kaymer 8-as vasütővel talált be a 7-es szakasz elütőjéről, labdája egy tó felett átszállva 161.85 métert tett meg, mielőtt a lyukban landolt. A szakasz eredetileg három ütésre méretezett (par 3).

„Jó teljesítmény a Mastersen, a British Open megnyerése és egy hole-in-one: ezek a fő céljaim erre az esztendőre" – fogalmazott nemrégiben a világranglista negyedik helyén álló 27 éves golfozó. A harmadik célt – amellyel amúgy az erőnléti edzőjével kötött fogadását is megnyerte – máris teljesítette.

A bravúrért egy márkás óra járt, Kaymer azonban nem szeretné beérni ennyivel: két nap után ugyanis az előkelő negyedik helyen áll 133 ütéssel, lemaradása mindössze két ütés az éllovas Rory McIlroy és Thomas Björn mögött. A fél távnál tartó viadal vasárnap ér véget.

MARTIN KAYMER ÉS A HOLE-IN-ONE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik