nemzetisport.hu 2016.12.01 12:23 Frissítve: 2016.12.01 14:12

E-sport: Counter-Strike-döntő a magyar tévében

Különleges élő közvetítéssel készül az E-sport rajongóknak a Spíler TV. Ahogy a nuus.hu portálon olvasható, december 3-án a nézők élőben követhetik az ELeague atlantai döntőjét, ahol a világ legjobb Counter-Strike-játékosai csapnak össze.A Spíler TV elsők között hozza el Magyarországra az óriási népszerűségnek örvendő E-sport világot a CS:GO ELeague döntőjének közvetítésével, amelynek a jogtulajdonosa az IKO Digital. Az online csapatjátékokat világszerte többmillióan játsszák, a Counter-Strike jelenleg a világ legnépszerűbb akciójátékai közé tartozik.

Ezek az online játékok az elmúlt években kinőtték magukat az egyszerű otthoni felhasználói közegből, és mára önálló sportágként jegyzik őket. Profi csapatok verbuválódtak, akik telt házas nézőterek előtt küzdenek meg ellenfeleikkel és akiket százezrek követnek az online közvetítéseken. Olyan profi gamerekről van szó, akiknek mára hivatásuk az online játék, akik napi szinten akár 12–14 órát töltenek azzal, hogy technikájukat, stratégiájukat tökéletesítsék. A Counter-Strike közösség legjobbjai csapnak össze december 3-án Atlantában, amit a Spíler TV-nek köszönhetően 22 órától a magyar rajongók is élőben követhetnek majd.

A tökéletes játékélményt a magyar nyelvű szakkommentátorok, a hazai CS:GO közösségben jól ismert Retkes „sPrAY” Patrik és Bíró „Hemi” Tamás teszik tökéletessé, akik évek óta E-sport közvetítéssel is foglalkoznak, és akiknek köszönhetően azok számára is izgalmas lehet majd a verseny, akik nem mélyültek még el az online játékok világában.

A Spíler TV elérhető a UPC Digitális Kábeltévé szolgáltatásában, a TARR Kábeltelevízió és TARR MobilTV előfizetők számára, az Invitel Digitális Kábeltelevízió és IPTV szolgáltatásában, a Pr-Telecom Digitális Kábeltévé szolgáltatásában, a Kiskőrösi Kábeltelevízió szolgáltatásában, az Antenna Hungária MindigTV Extra kínálatában, valamint már a Magyar Telekom Digitális Kábeltévé, Műholdas és IPTV szolgáltatásában is és decembertől a UPC Direct műholdas szolgáltatásában.

December 3. szombat, 22:00: CS:GO ELeague döntő közvetítés élőben a Spíler TV-n!

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2016.12.09 10:49:07

Egyéb egyéni KLEIN RON

„Mi vagyunk a sportolókért. Sportolók nélkül semmilyen szövetség létezésének nincs értelme.”

2016.12.08 15:36:33

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Idézze fel az esztendő legjobb pillanatait a Sportév 2016 kiadvánnyal!

2016.11.25 15:37:52

Egyéb egyéni Kovács Kristóf (MINDSET PSZICHOLÓGIA)

Mivel jár a krízis helytelen feldolgozása? És a szakítás? Járhat egymással edző és sportoló?

2016.11.25 15:33:34

Egyéb egyéni Szajli Claudia (MINDSET PSZICHOLÓGIA)

Hogyan hozhatnánk ki magunkból a maximumot megfelelő mennyiségű és minőségű alvás nélkül?

2016.11.22 09:58:51

Egyéb egyéni MAROSI GERGELY

Larry Nassar négy olimpián dolgozott a tornásznők mellett • 36 feljelentés, kidőltek a csontvázak a szekrényből.