Darts: nem kell télig várni, a PL is a Sport Tv képernyőjén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.08. 15:18
A PDC darts-világbajnokság elsöprő sikere után a szervezet 16 héten át tartó sorozata, a legjobb tíz játékost felvonultató Premier League is a Sport Tv képernyőjére kerül, február 5-től  májusig minden csütörtökön élőben láthatjuk a széria küzdelmeit.

A világbajnok Gary Anderson, a döntőt elveszítő, de korábban 14 PDC-vb-n diadalmaskodó Phil Taylor, a világelső Michael van Gerwen és a PL-t tavaly megnyerőRaymond van Barneveld mellett Adrian Lewis, James Wade, Dave Chisnall, Peter Wright, Steven Bunting és Kim Huybrechts vesz részt a meghívásos sorozatban.

A 700 ezer font összdíjazású széria 16 állomásának 16 brit és ír város ad otthont. Az első kilenc fordulóban 5-5 mérkőzést rendeznek, ez alatt minden résztvevő összeméri a tudását mindenkivel (egy meccs legfeljebb 12 legen át tart, döntetlen is lehet a végeredmény, de ha az egyik játékos hétig jut, vége a találkozónak). A 10. és a 15. forduló között a legjobb nyolc folytatja, majd a május 21-i négyes döntőbe a négy legjobb jut be, Londonban az elődöntőket 8-8, a finálét 10 nyert legig játsszák.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik