Csupasport: nem adta fel – 170 kilométer az Alpokban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.09.05. 21:41
A hegymászó-válogatott Kerekes Bence nagyszerű teljesítményt tett le az asztalra, miután végigcsinált egy 170 kilométeres terepfutóversenyt a svájci Alpokban.

Kerekes Bence, a Magyar Nemzeti Hegymászó Válogatott tagja másfél éve döntött úgy a feleségével, hogy a hegyek szeretete miatt Svájcba költözik. Hogy ezt mennyire komolyan gondolta, mutatja az is, hogy idén nagyszerű teljesítményt ért el a szeptember 1-én indult Swiss Peaks Trail nevű 170 kilométeres terepfutó versenyen.Kerekes Bence, a Magyar Nemzeti Hegymászó Válogatott tagja másfél éve döntött úgy a feleségével, hogy a hegyek szeretete miatt Svájcba költözik. Hogy ezt mennyire komolyan gondolta, mutatja az is, hogy idén nagyszerű teljesítményt ért el a szeptember 1-én indult Swiss Peaks Trail nevű 170 kilométeres terepfutó versenyen.

A patinás viadalra mintegy háromszázan jelentkeztek, de 121-en feladták, a 31 éves magyar sportoló pedig az előkelő ötvenedik helyen ért célba.

„Tavaly már elindultam ezen a versenyen, de akkor elfutottam az elejét, és kilencven kilométer után kiszálltam – mesélte a Csupasportnak Kerekes. – De ez csak plusz motivációt jelentett, az idő és a helyezés pedig nem érdekelt, csak az, hogy érjek be és legyen meg. Most végig a saját tempómban tudtam futni, és mikor száztíz kilométernél éreztem, hogy meglesz, elkezdtem kicsit nyomni neki, és felhasználtam a tartalékaimat.”

Oldalunkon ezen kívül olvashatnak Madonnáról, aki hatvankét évesen is fiatal táncosokat meghazudtoló módon mozog a színpadon, mi pedig utánajártunk a titkának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik