Csupasport: Minszkbe készül a TdH legjobb magyarja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.19. 17:50
Címkék
Magyar szempontból remekül sikerült az ide Tour de Hongrie, Dina Márton a második, Valter Attila pedig a harmadik helyen végzett az összetettben, és két tehetségünk a Kékestetőre is ezüst-, illetve bronzérmesként tekert fel. Dina Márton a csupasport.hu-nak beszélt a körversenyről és a közelgő kihívásáról.

„Szerdán már utazom Minszkbe az Európai Játékokra, és a pihenés mellet a barátnőmre is kellett időt szakítani, ő is bringázik, tagja a válogatott keretnek, Sopronban él, Pécsen tanul, én pedig Budapesten vagyok. Bevallom, megfordult már a fejemben, hogy biciklivel menjek hozzá, ez még nem történt meg, de mindig viszek magammal bringát” – mondta Dina Márton, az egyik legnagyobb magyar kerékpáros tehetség a csupasport.hu-nak, amelynek a Tour de Hongrie-ről is beszélt.„Szerdán már utazom Minszkbe az Európai Játékokra, és a pihenés mellet a barátnőmre is kellett időt szakítani, ő is bringázik, tagja a válogatott keretnek, Sopronban él, Pécsen tanul, én pedig Budapesten vagyok. Bevallom, megfordult már a fejemben, hogy biciklivel menjek hozzá, ez még nem történt meg, de mindig viszek magammal bringát” – mondta Dina Márton, az egyik legnagyobb magyar kerékpáros tehetség a csupasport.hu-nak, amelynek a Tour de Hongrie-ről is beszélt.

A szabadidős oldalon elolvashatják az érettségivel járó stresszt futással levezető Dombi Tibor legújabb blogbejegyzését, és mesél élményeiről az Ultrabalaton után az Ultra Trail Hungaryt is teljesítő Zarándy András is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik