Csupasport: Michelle Obama mozgásra ösztönöz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.28. 18:56
Címkék
Az Amerikai Egyesült Államok korábbi First Lady-je szerint az újévi fogadalmakat érdemes betartani, ezért egy hosszú, zeneszámokat tartalmazó listával sarkall mindenkit az aktivitás megtartására.

A korábbi First Lady nemrég tette közzé hivatalos Twitter-oldalán azt a 27 zeneszámból álló lejátszási listát, amelyről, mint mondja: „Mindig is átsegített a holtponton, és plusz löketet adott, hogy túléljem a legkeményebb edzéseket.”„Mindig is átsegített a holtponton, és plusz löketet adott, hogy túléljem a legkeményebb edzéseket.”

A gyűjtemény olyan számokat is tartalmaz, amelyekre a kimerítő tréning végén, levezetéskor mozoghatunk. A listán – többek között – Lizzo, Childish Gambino, Cardi B, Ed Sheeran, Bruno Mars vagy éppen Beyoncé is szerepel.

Michelle Obama nem akármikor, január 19-én tárta nyilvánosság elé a világmegváltó zeneszámokat. A kerékpárosok körében népszerű alkalmazás, a Strava szerint ugyanis ez az a nap, amikor a legtöbben szegik meg a rendszeres testmozgásra vonatkozó újévi fogadalmukat. A Strava cég az elmúlt 12 hónap csaknem 48 millió felhasználójának adatait vizsgálva arra a következtetésre jutott, hogy január 19. az ellustulás napja.

Hogy Michelle Obama milyen számokat vett fel a listára, megtudhatja a csupasport.hu weboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik