Csupasport: az új csodabringa négy kilónál is kevesebb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.27. 17:30
Címkék
Egy szlovén cég voltaképpen véletlenül rukkolt ki karbonvázas országúti kerékpárjával – mire lehet jó egy ilyen könnyű vasparipa?

A Csupasport bemutatja az új kerékpárt, amelynek népszerűségét jelzi, hogy rövid idő alatt csaknem százezren tekintették meg a bringáról szóló videót. A szabadidős honlap magyar kerékpárost is kérdezett, hogy mire lehet majd használni az újdonságot. Csupasport bemutatja az új kerékpárt, amelynek népszerűségét jelzi, hogy rövid idő alatt csaknem százezren tekintették meg a bringáról szóló videót. A szabadidős honlap magyar kerékpárost is kérdezett, hogy mire lehet majd használni az újdonságot.

Csodabringa: a súly nem lehet akadály | CsupaSport

A szénszálas kerékpárok és kerékpártartozékok gyártására szakosodott szlovén cég, a Berk piacra dobta a világ legkönnyebb, mindössze 3.9 kilogramm súlyú bringáját. A termék sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy az új fejlesztést bemutató videót csaknem kilencvenezren tekintették meg. Az országúti használatra tervezett kétkerekűnek nemcsak az elképesztően könnyű súlya - ami megfelel egy kétnapos kiruccanásra megpakolt ...



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik