Bolt a Titans running backjével versenyezhet

Vágólapra másolva!
2010.01.05. 08:31
null
Boltra nehéz feladat várhat Johnson ellen (Fotó: Action Images - archív)
Címkék
Az ESPN értesülései szerint Usain Bolt és Chris Johnson képviselői azon munkálkodnak, hogy megszervezzenek egy futóversenyt a jamaicai atléta és a Tennessee Titans running backje között.

A 100 és 200 méteres síkfutásban is világcsúcstartó és egyeduralkodó Bolt győzelme elvileg borítékolható lenne, ám a két sportoló rövidebb távon mérné össze az erejét (azaz gyorsaságát), így pedig már más a helyzet.

Bolt ugyanis finoman fogalmazva sem a legjobb rajtoló, és az NBC tévétársaság emberei rámutattak, hogy a sprinter a pekingi olimpián a 100 méter döntőjében egy hajszállal lassabban futotta le az első negyven métert, mint Johnson az NFL Scouting Combine-on (ez egy évente sorra kerülő egyhetes eseménysorozat, amelynek keretén belül a főiskolás amerikaifutball-játékosok fizikális és mentális téren mérik össze erejüket a profiliga csapatainak edzői, igazgatói és játékosmegfigyelői előtt).

Ennek tudatában nem meglepő, hogy Johnson 60 (vagy még kevesebb) méteren szeretne versenyt futni Bolttal, aki viszont ennél hosszabb távot részesítene előnyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik