nemzetisport.hu 2019.10.22 10:05 Frissítve: 2019.10.22 10:35

Birkózás: szabadulószobában járt három világbajnokunk

A napokban szabadult Lőrincz Tamás, Kiss Balázs és Korpási Bálint. Nem, három birkózó-világbajnokunk természetesen semmi törvénybe ütközőt nem tett, hiszen a szőnyegen kívül is példamutató sportemberek – pusztán arról van szó, hogy sikerrel kijutottak az egyik budapesti szabadulószobából. 

 

Egy korábbi asztaliteniszező, Pattantyús Ádám sietett a birkózók segítségére: a Sweet Escape ügyvezetőjeként ő volt az ötletgazdája a közös játéknak.

Kiszabadult Lőrincz Tamás, Kiss Balázs és Korpási Bálint

„Remek kikapcsolódás volt, nagyon élveztem, de hozzátenném, segítség nélkül nem jutottunk volna messzire, szóval köszönjük Pattantyús Ádámnak a meghívást és a segítséget is!” – mondta Lőrincz Tamás. Kiss Balázsnak egy hete műtötték a vállát, de felkötött kézzel is társai segítségére volt.

„Jól haladok a felépülésben. Már fagykamrába járok, hamarosan jöhet a gyógytorna. A lényeg, hogy minél hamarabb szeretnék visszatérni a szőnyegre, addig is jól jött egy kis kikapcsolódás!” – számolt be állapotáról Kiss. Korpási Bálintot is megbabonázta a szabadulószoba.

Kiszabadult Lőrincz Tamás, Kiss Balázs és Korpási Bálint

„Ez volt az első alkalom, hogy ilyen játékban részt vettem, nagyon tetszett a csapatmunka. Már szervezem a barátaimmal, hogy belevágjunk egy hasonló kalandba!” – nyilatkozta a szabadulás után a világ- és Európa-bajnok.

Kiszabadult Lőrincz Tamás, Kiss Balázs és Korpási Bálint
2020.09.20 21:45:37

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Az emberiséget sakkban tartó koronavírus-járvány miatt orvosilag ellenjavallt a meccsek előtti és utáni kézfogás is.

2020.09.17 21:41:59

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sportújságírónak lenni jó. Sok fiatal álma, kevesebbek álmának beteljesülése. Olyan tevékenység megélése, ahol napjaink agyonszabályozott világában is hőstettek zajlanak, diadalmaskodni lehet, vagy felállni a térdre kényszerítettség állapotából.

2020.09.17 00:14:12

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Minden életútnak van tanulsága, „mónapistáé” elsődlegesen az, hogy az embernek meg kell találnia a helyét a világban, s ott megtenni a lehető legtöbbet. Nagy formátumú ember volt, ifjan s később idősebben, bölcsebben is.

2020.09.15 21:15:08

Egyéb egyéni MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Mi az, ami hajtja őket, illetve azokat, akik fanatikusan buzdítják őket? Erre a The Athletic szakírója adta meg a választ, aki Szlovéniáig utazott, hogy megfejtse a Doncic-titkot.