Asztalitenisz: Ecseki Nándor továbbjutott, három számban is főtáblás Otocecben

Vágólapra másolva!
2023.11.01. 16:21
null
Ecseki Nándor az otoceci versenyen egyesben, párosban és vegyes párosban is ott van a főtáblán (Fotó: WTT)
A szlovéniai Otocecben zajló WTT-verseny selejtezőjének második napján a mieink közül csak Ecseki Nándor állt asztalhoz, s a kazah Iszkender Harki legyőzésével feljutott a főtáblára.

A nem túl nagy, mindössze három főből álló magyar küldöttségből Szudi Ádám és Madarász Dóra csak a csütörtökön rajtoló főtáblás küzdelmek során csatlakozik a mezőnyhöz, Ecseki Nándornak (világranglista-272.) azonban egyesben selejtezőt kellett játszania. Azok után, hogy kedden három játszmában győzött az angol Andrew Baggaley ellen, a kvalifikáció harmadik körében a kazah Iszkender Harki (479.) ellen állt asztalhoz. Az esélyek egyértelműen a 27 éves balkezes magyar válogatott mellett szóltak, aki nem is adott esélyt ellenfelének, három játszmában lezárta az összecsapást.

Ecseki ezzel ott van a főtáblán, csütörtöktől pedig rajta kívül egyesben már Szudinak és Madarásznak is szurkolhatunk, miként az Ecseki, Szudi férfi és az Ecseki, Madarász vegyes párosra is érdemes lesz figyelni, pláne, hogy mindkét duót az első helyen emelték ki a szervezők.

WTT-SOROZAT, FEEDER, OTOCEC
Férfiak. Egyes. Selejtező. 3. forduló:

Ecseki Nándor–Harki (kazah) 3:0 (11, 5, 5)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik