Amerika: felesége rátámadt a golfozóra, mert rosszul játszott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.16. 09:35
A rendőrség vitte el Lucas Glover profi amerikai golfozó feleségét, miután a nő rátámadt a férjére. A nézeteltérést az váltotta ki, hogy Glover nem teljesített elég jól a sportág legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) legutóbbi versenyén.

Mint az a New York Post jelentésében áll, a 36 éves Krista Glovert családon belüli erőszak vádjával vették őrizetbe, miután a vád szerint legutóbbi „fejmosása” addig fajult, hogy bántalmazta Lucas Glovert, valamint a golfozó édesanyját, aminek jól látható nyomai voltak. Mindez ráadásul a házaspár két gyereke előtt történt.

A vita forrása az volt, hogy Glover a felesége megítélése szerint nem szerepelt elég jól a legutóbbi PGA-versenyen. A férfi a hatóságoknak elmondta, felesége viselkedése nem rendhagyó, a jelentés szerint ugyanis „amikor nem teljesített elég jól egy szakaszban, akkor a nő mindig szóváltásba keveredett vele, sértegette, egy vesztesnek nevezte, valamint a p...i jelzővel illette. Emellett gyakori volt, hogy kioktatta a férfit, hogyan teljesítsen jobban, de azzal is fenyegetőzött, hogy elhagyja a golfozót és magával viszi a gyerekeket is.”

Lucas Glover elmondta, felesége ivott. A golfozó megpróbálta meggyőzni a helyszínre kiérkező rendőröket, hogy ne vegyék őrizetbe a nőt, ám mivel az ő és az anyósa ruhája is vérfoltos volt, Krista Glovert letartóztatták. A tanúk szerint a nő egyébként őrjöngött, amikor a járőrkocsihoz vitték, s miután beültették, sikoltozva rugdosni kezdte belülről az ajtót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik