Ajánló: Baji Balázsnak az öt kilométer már sok lenne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.01. 18:22
Címkék
A futás egyre népszerűbb, sokan bele-belekalandoznak az ultratávokba is. Kiváló sprinterünket, a vb-bronzérmes gátas Baji Balázst arról faggatta a Csupasport, hogy ő mennyit bírna, és amatőr szinten űzhető-e a rövidtávfutás?

„A sprint speciális része az atlétikának. Bár az emberek azt gondolják, hogy gyorsan futni mindenki tud, az igazán gyors futást nehezebb elsajátítani, mint közép- vagy hosszútávot relatív jól futni” – mondta a világbajnoki bronzérmes gátfutó, Baji Balázs a Csupasportnak, hozzátéve, hogy jól sprintelni egyáltalán nem könnyű megtanulni.„A sprint speciális része az atlétikának. Bár az emberek azt gondolják, hogy gyorsan futni mindenki tud, az igazán gyors futást nehezebb elsajátítani, mint közép- vagy hosszútávot relatív jól futni” – mondta a világbajnoki bronzérmes gátfutó, Baji Balázs a Csupasportnak, hozzátéve, hogy jól sprintelni egyáltalán nem könnyű megtanulni.

A teljes interjún kívül az oldalunkon megnézhetitek, hogyan néz ki a valóságban a Trónok Harcából megismert Sárkánykő, és hogyan lehet eljutni oda, valamint láthattok egy látványos videót arról a vízi járműről, ami forradalmasíthatja a vízi szórakozást, mert valószínűleg egy jet-ski, egy tengeralattjáró és egy delfin szerelemgyereke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik