A héten nyit az ország legnagyobb hajó- és vízi sport kiállítása

Vágólapra másolva!
2020.02.25. 11:42
36 márka, 80 kiállító és 130 hajó várja a látogatókat Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjében a Hungexpón!

 

A Budapest Boat Show február 27. és március 1. között várja a hajózás és vízi sportok iránt érdeklődőket. A 29. alkalommal megrendezendő esemény folyamatosan növekedett az elmúlt években, mind a kiállítók, mind a látogatók száma folyamatosan emelkedett, így 2020-ban az elmúlt időszak legszélesebb kínálata kerül bemutatásra, a tavalyinál 1.000 négyzetméterrel nagyobb területen.

A bemutatkozó vitorlás, motoros és elektromos hajókínálat mellett a Budapest Boat Show-n megtekinthetők lesznek a hajózáshoz kapcsolódó felszerelések, kiegészítők is, illetve nagy szerepet kapnak a vízi sportok és azok eszközei, felszerelései.

A kiállítás idei díszvendége a Velencei-tó, melynek standján megismerhetők lesznek a tavon elérhető széleskörű sportszolgáltatások, hétvégén pedig a Csóbor Pincészet borait és a Choco Rino termékeit kóstolhatják meg az érkezők.

A hajókiállítás megtekintése akár egy egész napos program is lehet. Nem csupán azért, mert két teljes pavilon telik meg kiállítókkal, de számos program és látványosság is helyet kap a Hungexpo csarnokaiban. A színpadon az érintett sportok élversenyzői beszélgetnek majd, fellépnek olimpikonjaink és világbajnokaink, a megnyitón a Vadnai testvérek állnak majd a pódiumra, de szó esik a Repülő Hollandi sikereinkről vagy épp a Kékszalagról, Rolex Middle Sea Race-ről.

A Programszigeten a fiatalabbak találják meg a számukra érdekes programokat, itt evezős ergométerek, vitorlás szimulátor lesz kipróbálható, vagy amatőr hajóépítők munkáját lehet majd követni. A Bemutató Medence pedig vízből mentés, a látogatók által is kipróbálható SUP jóga és vitorlástesztelés helyszíne lesz.

A Budapest Boat Show 2020-ban ismét az Utazás kiállítással egy időben kerül megrendezésre, így azok a látogatók, akik a két pavilon bejárása után további élményekre vágynak, ugyanazzal a belépővel megtekinthetik a 40 ország 250 kiállítóját és számtalan izgalmas programot felvonultató turisztikai rendezvényt is.

A Budapest Boat Show-ra már elérhető a belépőjegy a kiállítás megújult weboldalán (www.boatshow.hu), mellyel elkerülhető a pénztáraknál történő sorban állás. Ez azért is fontos, mivel a Hungexpo felújítása miatt idén kizárólag a III. Fogadócsarnokon keresztül lehet belépni a rendezvényre, és a parkolóhelyek is korlátozottabb számban állnak rendelkezésre, így érdemes tömegközlekedéssel érkezni.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik