Nemzetisport.hu 2010.07.30 22:38 Frissítve: 2013.05.26 02:01

Strandfoci: kialakult a legjobb nyolc mezőnye a GP-sorozatban

A pénteki pótselejtezők után kialakult a legjobb nyolc mezőnye a Balatonlellén zajló Nestea Strandfoci Grand Prix-sorozatban.

Az elmúlt két évben rendre strandidőben, zsúfolt lelátók előtt került sor a Nestea Strandfoci Grand Prix-sorozat balatonlellei Szuperdöntőjére, ezúttal azonban a pénteki pótselejtező küzdelmeit szeles, esős időben rendezték.

Az alapszakasz 7–12. helyezett csapatai két hármas csoportban szerepeltek, az első két pozícióban végzők pedig utána keresztbe játszottak egymással, és e két találkozó nyertese csatlakozhat szombattól a hat, már biztos nagydöntős alakulathoz.

A GP1 jelű trióban minden eredmény 3–2 lett, végül a Sprint FC és a Keresztes Lovagok gárdája lépett tovább, a Stáb Parkett búcsúzott.

A GP2 hármasban a Levszki Zsófia és a Bohemians is könnyedén intézte el az egyeki Vidia Best Viadorst, az egymás elleni csoportdöntőn pedig hatalmas izgalmak után, hosszabbításban utóbbi diadalmaskodott.

A mindent, vagyis a nyolc közé kerülést eldöntő összecsapások közül az egyik sima volt, a másik rendkívül szoros. A Lovagok a nap végére nagyon összekapták magukat, és magabiztosan verték meg a fáradt brigád benyomását keltő Bohemianst. A Sprint hozta a szokásosat: heroikus csatában ismét 3–2-re győzött, ezúttal a Levszki ellen, így ugyancsak ott lesz a szombati folytatásban.

A részletes eredményeket itt találják.

2018.12.16 23:52:27

Egyéb csapat BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Bár üdvös, hogy a kiemelt sportágak az utóbbi években virágzásnak indultak, de a vadhajtásokat folyamatosan nyesegetni kell.

2018.08.26 00:18:54

Egyéb csapat BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A közösségi média mindennapjaink, „mindenperceink” része, ezzel nincs mit tenni. Belépett az életünkbe – ám arra érdemes ügyelni, hogy ne a valós, jelen idejű életünk helyébe lépjen.

2018.08.15 22:11:42

Egyéb csapat DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A srác arcán olyan őszinte boldogságot láttam, mintha az ismerőse a vb- vagy a BL-döntőben bizonyult volna eredményesnek. S bizony, én is büszke voltam magamra, hogy negyvennyolc évem, deresedő halántékom dacára amatőr »teljesítményemmel« ekkora örömöt tudok neki szerezni.

2018.05.10 23:29:24

Egyéb csapat BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Az más kérdés, hogy a híres öntudatunk, büszkeségünk néha gátja annak, hogy elfogadjuk a segítséget, befogadjuk az újat és a jót, mert egyébként mi általában mindent jobban tudunk.

2018.05.04 22:35:02

Egyéb csapat BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Ahogyan Csank János futballtréner kevésbé fennkölten, de tökéletes sportos logikával megállapította: ne csak azt vegyük észre, ha kapjuk a lesgólt, hanem azt is, ha rúgjuk.