Strandfoci: kialakult a legjobb nyolc mezőnye a GP-sorozatban

Vágólapra másolva!
2010.07.30. 22:38
Címkék
A pénteki pótselejtezők után kialakult a legjobb nyolc mezőnye a Balatonlellén zajló Nestea Strandfoci Grand Prix-sorozatban.

Az elmúlt két évben rendre strandidőben, zsúfolt lelátók előtt került sor a Nestea Strandfoci Grand Prix-sorozat balatonlellei Szuperdöntőjére, ezúttal azonban a pénteki pótselejtező küzdelmeit szeles, esős időben rendezték.

Az alapszakasz 7–12. helyezett csapatai két hármas csoportban szerepeltek, az első két pozícióban végzők pedig utána keresztbe játszottak egymással, és e két találkozó nyertese csatlakozhat szombattól a hat, már biztos nagydöntős alakulathoz.

A GP1 jelű trióban minden eredmény 3–2 lett, végül a Sprint FC és a Keresztes Lovagok gárdája lépett tovább, a Stáb Parkett búcsúzott.

A GP2 hármasban a Levszki Zsófia és a Bohemians is könnyedén intézte el az egyeki Vidia Best Viadorst, az egymás elleni csoportdöntőn pedig hatalmas izgalmak után, hosszabbításban utóbbi diadalmaskodott.

A mindent, vagyis a nyolc közé kerülést eldöntő összecsapások közül az egyik sima volt, a másik rendkívül szoros. A Lovagok a nap végére nagyon összekapták magukat, és magabiztosan verték meg a fáradt brigád benyomását keltő Bohemianst. A Sprint hozta a szokásosat: heroikus csatában ismét 3–2-re győzött, ezúttal a Levszki ellen, így ugyancsak ott lesz a szombati folytatásban.

A részletes eredményeket itt találják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik