Férfi gyeplabda: a Rosco SE megvédte címét a Magyar Kupában

Vágólapra másolva!
2010.09.20. 14:17
Címkék
A Rosco SE megvédte címét a férfi gyeplabda Magyar Kupában, miután a sorozat döntőjében, Gödöllőn egy góllal nyert az Olcote HC ellen.

Lendületesen kezdték a mérkőzést az együttesek. A szervezett és jó védekezésből már az első percekben világosan látszott, nem lesz gólzáporos a találkozó.

Az első komolyabb helyzetre a 10. percig kellett várni, a Rosco SE indított támadást, de Losonczi Zoltán végül a kapufát találta el. Az Olcote főleg a kontrákból volt veszélyes. Ilyés Csaba a 26. percben büntető kornerből megszerezte trónkövetelő csapatának a vezetést, egyben feladta a címvédő számára a leckét.

A második játékrészre Tápai Tibor vezetőedző változtatott a Rosco felállásán: a támadóbb szelleműre formált együttes végéig mezőnyfölényben játszott, amelynek köszönhetően gyorsan meg is született az egyenlítő találat: az 53. percben hétméteresből Ficzere Zsombor talált a kapuba. Az Olcote igyekezett lépést tartani az ellenféllel, ám a kiegyenlített játék után Kosárszky Norbert a 67. percben egy kontrát követően beállította a végeredményt.

 FÉRFI GYEPLABDA
MAGYAR KUPA, DÖNTŐ
Rosco SE–Olcote HC 2–1 (0–1)
Gödöllő Sportcentrum. Vezette:  Vasko A, Losonci I
Gólszerzők: Ficzere Zs., Kosárszky N., ill. Ilyés Cs.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik