WTCR: Michelisz elárulta, mi történt az autójával a nyitó futamon

B. Ö. B.B. Ö. B.
Vágólapra másolva!
2020.10.18. 10:41
Pont nélkül zárta az első versenyt Michelisz Norbert a Hungaroringen, s a Hyundai mérnökeire és szerelőire sok munka vár a hátralévő két futam előtt, hogy megoldják a hétvége eleje óta jelen lévő problémát az erőforrással.
Michelisz Norbert pont nélkül zárta az első versenyt (Fotó: Földi Imre)
IDE KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!
Michelisz Norbert pont nélkül zárta az első versenyt (Fotó: Földi Imre) IDE KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!

Hiába sikerült jól a 14. pozícióból induló Michelisz Norbert rajtja, a Hyundai magyar versenyzője az utolsó előtti helyen ért célba a hungaroringi első futamon. A leintést követően elmondta, hogy mi történt vele a versenyen.

„A tegnapi nappal kezdődött a hétvége kálváriája – nyilatkozta Michelisz. – Ebből a rajtpozícióból nehéz volt csodát tenni. A rajtom szerintem jól sikerült, fel tudtam jönni néhány pozíciót. Utána azt gondoltam, hogy az autóm is nagyon jó, és nyomást tudtam gyakorolni az előttem haladókra. Azt hiszem, hogy már a top tízben voltam, amikor jelentkezett egy ismételt probléma a motorral. Épphogy vissza tudtam jönni a bokszba, úgyhogy akkor minden esélyem elszállt a pontszerzésre. Meg kell találnunk a probléma forrását a következő két futam előtt. Nyilván ha nem tudjuk ezt megoldani, akkor a másik két futamon is küszködni fogunk. De bízom benne, hogy megtaláljuk a forrást, és hasonlóan jó autóegyensúllyal ott lehetünk az első tízben.”

Némi bizakodásra adhat okot, hogy miután Michelisz visszatért a pályára, kellően gyors tudott lenni, sőt, övé lett végül a verseny leggyorsabb köre is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik