WTCR: a Hyundai megmutatta Micheliszék idei autóját

Vágólapra másolva!
2020.03.30. 12:29
A tavalyitól kissé eltérő festésű autóval próbálhatja meg megvédeni bajnoki címét Michelisz Norbert a túraautó-világkupában (WTCR). A Hyundai megmutatta, hogy milyen design-nal készül a 2020-as idényre.

Bár a WTCR 2020-as szezonja júniusig biztosan nem indul el, azt már tudni lehet, hogy milyen festésű autóval versenyezhet a nyártól Michelisz Norbert és márkatársai. A Hyundai egyébként idén is két alakulattal képviselteti magát a sorozatban – Michelisz csapattársa a rutinos Gabriele Tarquini lesz, míg a másik csapatot Nicky Catsburg és Luca Engstler alkotja. a WTCR 2020-as szezonja júniusig biztosan nem indul el, azt már tudni lehet, hogy milyen festésű autóval versenyezhet a nyártól Michelisz Norbert és márkatársai. A Hyundai egyébként idén is két alakulattal képviselteti magát a sorozatban – Michelisz csapattársa a rutinos Gabriele Tarquini lesz, míg a másik csapatot Nicky Catsburg és Luca Engstler alkotja.

Utóbbinak ez lesz az első teljes szezonja a sorozatban, de tavaly már rajthoz állt a Slovakiaringen szabadkártyás pilótaként, a makaói versenyhétvégén pedig éppen Augusto Farfust helyettesítette, akit vált a 2020-as idényre.

Michelisz március közepén hosszabbított szerződést a Hyundaijal, így már a harmadik szezonját kezdheti meg (remélhetőleg bő két hónap múlva) a dél-koreai gyártó kötelékében – ezúttal ráadásul címvédőként.

Michelisz Norbert és Gabriele Tarquini 2020-as autója (Fotók: Hyundai Motorsport)
Michelisz Norbert és Gabriele Tarquini 2020-as autója (Fotók: Hyundai Motorsport)
Nicky Catsburg és Luca Engstler 2020-as autója
Nicky Catsburg és Luca Engstler 2020-as autója
Michelisz versenyzői overálja
Michelisz versenyzői overálja

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik