WTCC: nem erre számított - Michelisz kereke leszakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.07. 21:15
Címkék
Finoman szólva nem úgy kezdődött a túraautó-világbajnokság 2015-ös idénye Michelisz Norbert számára, ahogy tervezte: az első időmérő edzésen leszakadt a bal első kereke az Argentin Nagydíjon.

„Nem tudom, mi történt, de azt mondta a csapatom, hogy nem tudom folytatni. Nem jó érzés, amikor éppen gyors körön vagy, de mit tehetnék? A szezon előtt nagyon optimista voltam, szóval az utolsó dolog, amit vártam, hogy az első versenyen leszakad a kerekem” – mondta Michelisz Norbert az eset után. Michelisz Norbert az eset után.

Egyébként is történtek „csodák" ezen a napon: az még hagyján, hogy a pályán szórványosan működik az internet, de a tűzoltással is akadt egy kis probléma, midőn Hugo Valente autója lángra kapott, s öles lángokkal égett. Végül csak megfékezték a tüzet, de a piros zászló nem maradhatott el a szabadedzésen, amelyen néhány perc múlva egy kutya szaladt a pályára, és hosszasan versenyt futott az autókkal.

Szóval izgalmakból nem volt hiány, a helyi drukkerek azonban örülhettek, hiszen az időmérést az ő hősük, a világbajnoki címvédő José-María López nyerte meg. S hogy mi a helyzet a Hondákkal? Egy jutott közülük a Q3-ba – Tiago Monteiro az ötödik helyről várhatja az első verseny rajtját.



TÚRAAUTÓ-VB, 1. FUTAM, TERMAS DE RÍO HONDO
A rajtsorrend. 1. verseny: 1
. José-María López (argentin, Citroën C-Elysée) 1:45.461, 2. Muller (francia, Citroën C-Elysée) 1:46.701, 3. Loeb (francia, Citroën C-Elysée) 1:47.060, ...17. Michelisz Norbert (magyar, Honda Civic) 2:00.470.
2. verseny: 1. James Thompson (brit, Lada Granta), 2. Coronel (holland, Chevrolet Cruze), 3. D'Aste (olasz, Chevrolet Cruze), ...17. Michelisz Norbert

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik