Utazás az autósport hőskorába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.07. 14:33
Dögös öreglányok, csinos és nagyon fürge  idős hölgyek – a Hungaroring Classic elképesztő szín-, szag- és hangorgiának ígérkezik a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek versenyautóival, amelyek visszarepítenek minket az időben. (x)

 

Nagyon téved, aki azt hiszi, ezeket a paripákat már csak múzeumokban érdemes nézegetni, mert igenis versenyképesek, s ezt július 12-14-e között meg is mutatják a mogyoródi Formula–1-es pálya aszfaltcsíkján.

A Hungaroring Classic két éve mutatkozott be hazánkban, s már elsőre hatalmas sikert aratott – a hétvégén 25 ezer ember volt kíváncsi a hangulatra, a versenyekre, a programokra, s a paletta az idén tovább színesedik, hiszen még több versenyautó, még több kiegészítő program várja a család összes tagját a depóban és a nézőtéren egyaránt.

 

A korhű öltözet, ha nem is kötelező, de erősen ajánlott, hiszen értékes díjakat hozhat magával – arról nem beszélve, hogy a hölgyek számára is vonzóvá teszi a programot. Szintén érdekelheti a hölgyeket, hogy Sütő Enikő divatbemutatót szervez a paddockban, az pedig, hogy a Playboy delegálja a gridgirlöket, a férfiak pulzusát emelheti meg. Válogatott zenék szólnak majd a negyvenestől a hatvanas évekig, természetesen a gyerekek sem maradnak programok nélkül, a gasztronómiai élményről pedig a foodtruckok gondoskodnak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik