Nyuszilányok a rajtrácson – a Hungaroring Classic ebben is követi a hagyományt

T. A.T. A.
Vágólapra másolva!
2019.07.08. 21:01
Klasszikus versenyautók, klasszikus értékek, látványos csaták a mogyoródi F1-es pálya aszfaltján – a hétvégi Hungaroring Classic különleges élményt ígér. (x)



Az autósport szerelmeseinek pulzusát már a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek versenyautóinak hangja, formája, illata is megemeli majd a Hungaroring Classicon, s a hangulatot csak tovább fokozza, hogy a Playboy adja majd a grid girlöket a versenyre.

Az autósport a kezdet kezdetétől szimbiózisban él a gyönyörű nőkkel, akiket bár az F1-es rajtrácsról kitiltottak, a klasszikus autóversenyeken ma is ott a helyük, így nem hiányozhatnak a július 12-14-én tartandó Classicról sem, amely egy igazán különleges autóverseny a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek autócsodáival, veteránautó-kiállítással, autó-szépségversennyel és színes programokkal.

 

A családi esemény néhány nap erejéig lehetőséget ad arra, hogy kiszakadjunk a hétköznapokból. Korabeli autók, korabeli öltözékek, kalapverseny a hölgyeknek, nyakkendőverseny az uraknak, divatbemutató korabeli ruhákkal – valóságos időutazás.

Az első Classic (amely a maga nemében úttörőnek számított) két éve osztatlan sikert aratott – a nézők egyszerűen imádták, hogy a korábban csak autóskártyákon, illetve matchboxdobozokban látott autókat menet közben figyelhették, sőt, ha úgy adódott, meg is simogathatták, fényképezkedhettek velük. Ezért van, hogy az egy év kihagyás után visszatérő viadalt a visszajelzések alapján a nézők legalább annyira várják, mint a versenyzők.

A világszínvonalú mezőnyt idén is a Peter Auto hozza el hazánkba – ugyanezekre a lélegzetelállítóan gyönyörű versenygépekre, kategóriákra és futamokra két éve három nap alatt összesen 25 ezren voltak kíváncsiak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik