A Nissan Qashqai a teljesítmény új szintjét hozza el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.09. 13:59
null
Az új hajtáslánc kedvezőbb széndioxid kibocsátási értékeket produkál
Címkék

• Először mutatkozik be a vadonatúj duplakuplungos sebességváltó a Nissan tömeggyártású modelljében

• A vadonatúj NissanConnect infotainment rendszer segíti a kapcsolatot a vezető és a jármű között

• Az ügyfelek a zökkenőmentes és intuitív okostelefon-integráció új szintjét élvezhetik

A Qashqai – Európa legnépszerűbb crossoverje – új, kimagaslóan hatékony benzinmotorjainak és a sokkal több funkciót kínáló vadonatúj infotainment rendszernek köszönhetően vonzóbb, mint valaha. A Nissan Qashqai immár 1.3 literes benzinmotorral is kapható, amely 140 LE és 160 LE teljesítménnyel is elérhető.

Elérhető hatfokozatú kézi sebességváltóval, illetve a vadonatúj hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) is. Mindkét változat elsőkerékhajtású. Most először választható a sportosabb és közvetlenebb dinamikus teljesítményt és jobb állóhelyzeti gyorsulást kínáló DCT-sebességváltó a Nissan valamelyik tömeggyártású modelljéhez.

Amellett, hogy alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és CO2-kibocsátást tesz lehetővé, a továbbfejlesztett benzines hajtáslánc új szintre emeli a Qashqai vezetési élményét. Az ügyfelek számára észrevehető lesz a jobb reakció és gyorsulás, amelyek a nagyobb teljesítménynek és nyomatéknak, lineárisabb teljesítményleadásnak köszönhetők, ráadásul ezek mellé társul a csendesebb haladás is. Hosszabbak lettek a szervizintervallumok is.

Mindhárom új hajtáslánc könnyedén felveszi a versenyt más gyártók ajánlataival, és sok esetben jelentősen kedvezőbb CO2-kibocsátási értékeket produkál. A Nissan jelentősen továbbfejlesztett funkciókat kínáló vadonatúj infotainment rendszere mostantól elérhető a Qashqai crossoverben.

Az új NissanConnect egy vadonatúj infotainment rendszer, amely tovább segíti a kapcsolatot a vezető és a jármű között. Az ügyfelek számára érzékelhető előnyök a zökkenőmentes és intuitív okostelefon-integráció a járművel, illetve az internetes (OTA) térkép- és szoftverfrissítések. Az Apple CarPlay és Android Auto rendszerek is elérhetők minden szinten, kivéve a belépő Visia változatot.

A felhasználóknak érdemes letölteniük a vadonatúj Door to Door Navigation alkalmazást, hogy elérhessék a továbbfejlesztett funkciókat. Az új NissanConnect rendszernek része a TomTom Premium Traffic szolgáltatás is, amely rendkívül pontos és valós idejű forgalmi információkkal segít az utazási idő optimalizálásában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik