Futsal BL: kisorsolták a Rába ETO ellenfeleit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 11:14
Angol, fehérorosz és egy később megnevezendő ellenfele lesz a magyar bajnok Rába ETO-nak a „futsal BL” (UEFA Futsal Cup) őszi csoportkörében. A 6. csoport mérkőzéseit Győrben rendezik meg.

A Rába ETO mellett az angol Baku United, a fehérorosz Lidszelmas (LSZM Lida) és az előselejtező C-csoportjának győztese – a horvát MNK Nacional Zagreb, az ír Blue Magic Dublin FC, a montenegrói KMF Titograd és a walesi Cardiff University Futsal Club egyike – alkotja majd a főtábla 6. csoportjának mezőnyét.Rába ETO mellett az angol Baku United, a fehérorosz Lidszelmas (LSZM Lida) és az előselejtező C-csoportjának győztese – a horvát MNK Nacional Zagreb, az ír Blue Magic Dublin FC, a montenegrói KMF Titograd és a walesi Cardiff University Futsal Club egyike – alkotja majd a főtábla 6. csoportjának mezőnyét.

A győri – és a többi – csoport mini körmérkőzéseit szeptember 29. és október 5. között rendezik meg.

A hat csoport mindegyikéből az első két helyezett jut be az elitkörbe, amelynek a címvédő kazah Kajrat Almati, valamint a spanyol Inter FS, a kazah Tulpar Karagandi és a szerb Ekonomac Kragujevac előcsatározás nélkül, kiemeltként lesz résztvevője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik