BL: „Szégyen, amit Torres tett; Suárez a régi önmaga, el kell tiltani!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.06. 00:01
Rio Ferdinand Luis Suárezről és Fernando Torresről is éles kritikát fogalmazott meg a Barcelona–Atlético Madrid mérkőzést követően.

Torres megszerezte a vezetést a madridiak számára, aztán viszont tíz perc alatt két sárgát is összeszedett. A találkozó másik gólszerzője a duplázó Luis Suárez volt, aki viszont megúszta a piros lapot annak ellenére, hogy csúnyán megrúgta Juanfrant.csúnyán megrúgta Juanfrant.

„Szégyen, amit Torres tett, cserben hagyta a csapatát – mondta Rio Ferdinand a BT Sportnak. – Már volt egy sárgája, miért adott lehetőséget a bírónak arra, hogy egyáltalán a második sárga kiosztására gondoljon?! Az edzőjének ízekre kell szednie ezután az öltözőben. Ha Torres nem követi el ezt a butaságot, biztosan más lett volna a végeredmény.”

„Hogy Suáreznek a pályán kellett volna-e befejeznie a találkozót? Egyáltalán nem! Láthatjuk az arcát, ez az a Suárez, akit korábban megismerhettünk. Tudjuk, hogy fantasztikus futballista, de az ilyen cselekedetért büntetés jár! Pengeélen táncol, eltiltást érdemel.”

SUÁREZ RÚGÁSA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik