BL: Őt kell megállítani, és halott az Arsenal – Henry

Vágólapra másolva!
2016.02.22. 17:15
null
Henry tanácsot adott a Barcelonának (Fotó: Action Images)
Thierry Henry, az Arsenal és a Barcelona korábbi klasszis csatára a katalán csapat hivatalos honlapjának elmondta, hogy ki az a játékos, akit meg kell állítani a Barcának ahhoz, hogy esélye sem legyen a londoniaknak.

„Özil hihetetlen, egy zsák gólpasszt adott már. Nagyon, nagyon jól játszik, ahogy tette azt Madridban. Viszont ha meg tudod állítani Özilt, akkor gyakorlatilag halott az Arsenal” – mondta Thierry Henry a Barcelona hivatalos honlapjának.

A francia csatár pályafutása során mindkét csapatban megfordult. Természetesen azzal is tisztában van, hogy mit próbál majd játszani az Arsenal BL-nyolcaddöntőben.

„Az Arsenal úgy fog játszani, mint azt tette a Bayern elleni hazai mérkőzésen. Védekezni fognak, és megpróbálnak a kontráikból gólt szerezni, mert nem egyszerű tartani a labdát és passzolgatni a Barcelona ellen. A múltban az Arsenal nem volt képes meccset nyerni, ha rosszul játszott, ebben a szezonban azonban, ha nem futballozik jól, akkor is tud győzni. Néha még labda nélkül is. Ez történt a Bayern, a Manchester City és a Manchester United ellen is.”

BAJNOKOK LIGÁJA
FEBRUÁR 23., KEDD
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK

20.45: Arsenal (angol)–Barcelona (spanyol) (Tv: M4 Sport)
20.45: Juventus (olasz)–Bayern München (német) (Tv: Sport1)

FEBRUÁR 24., SZERDA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK

20.45: Dinamo Kijev (ukrán)–Manchester City (angol) (Tv: Sport1)
20.45: PSV (holland)–Atlético Madrid (spanyol) (Tv: M4 Sport)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik