BL: Mourinho számológépről és a Costa-balhéról is beszélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.25. 06:58
null
José Mourinho és Diego Costa szóváltása a múlté, hamar kibékültek
José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem tagadta, a kedd esti labdarúgó BL-meccs közben összeszólalkozott játékosával, Diego Costával, de ennek nem tulajdonít nagy jelentőséget. Ellenben a bonyolulttá vált csoportállás kissé aggasztja.

„Szükségem van egy számológépre, hogy pontosan átlássam ezt a csoportot. Azt már tudom, hogy ha nyerjük a következő meccset, akkor továbbjutunk, ha pedig kikapunk, az Európa-ligában találhatjuk magunkat. Inkább a győzelemre akarok gondolni – mondta José Mourinho a 4–0-s haifai győzelem után, már a Porto elleni záró csoportmérkőzésre utalva. – A Maccabi jobbat érdemelt volna, adódtak jó lehetőségei, egy–nullánál például kapusunk, Asmir Begovic mentett meg minket. Az első félidőben jól játszottunk, aztán tovább romlott a pálya talaja, és nehézségeink voltak a támadásépítésben. Kicsit bele is aludtunk a meccsbe, ezzel felhoztuk a Maccabit.”

A Chelsea menedzsere elismerte, igaz az újságírói információ, valóban volt némi nézeteltérése Diego Costával a szünetben, de ennek nem tulajdonít nagy jelentőséget.

„Kértem tőle egy bizonyos mozgást, de nem úgy csinálta, ahogyan vártam, és emiatt mérges voltam rá. Volt mit mondanom, amit ő sem hagyott szó nélkül. A szünetben aztán volt néhány puszi meg ölelés az öltözőben. Gond egy szál se.”

Mourinho sajnálattal beszélt John Terry cserével járó bokasérüléséről, de pontosabb diagnózist még nem tudott mondani, így a védő várható kényszerpihenőjének hosszúsága sem ismert.

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ – EMLÉKEZTETŐ

G-CSOPORT
Porto–Dinamo Kijev 0–2 (Jarmolenko 35. – 11-esből, D. González 64.)
Maccabi Tel-Aviv–Chelsea 0–4 (Cahill 20., Willian 73., Oscar 77., Zouma 91.)

A CSOPORTRÓL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

AZ ÁLLÁS
1. Chelsea 5 3 1 1 11–3 +8 10
2. FC Porto 5 3 1 1 9–6 +3 10
3. Dinamo Kijev 5 2 2 1 7–4 +3 8
4. Maccabi Tel-Aviv 5 0 0 5 1–15 –14 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik