BL: Mascherano látványosan kifogott Agüerón - fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.19. 08:53
null
„Arra dőlj!” – Mascherano olvas Agüero gondolataiban
Akárcsak egy éve, ezúttal is kettős győzelemmel tudta le a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt a Barcelona labdarúgócsapata. A katalánok a hazai visszavágón 1–0-ra verték meg az angol bajnokot az idegenbeli 2–1 után, így 3–1-es összesítéssel léptek a legjobb nyolc közé. A továbbjutás kérdése akkor dőlt el, amikor Sergio Agüero a második játékrészben tizenegyest hibázott – amihez Javier Mascheranónak is volt némi köze.

Az argentin nemzeti együttessel a nyáron közösen világbajnoki döntőig jutó Mascherano és Agüero jól kijönnek egymással, és a manchesteriek támadója alighanem emiatt járt pórul a barcelonai meccsen, válogatottbeli csapattársa ugyanis a nekifutásánál jelezte Marc-André ter Stegen kapusnak, hogy a City 16-osa merre fogja rúgni a labdát. És ami a lényeg: a Barca játékosa nem is tévedett.

Szóval Mascheranónak és Agüerónak alighanem lesz miről diskurálnia a március 29-i, Salvador és az április 1-jei, Ecuador elleni meccsek miatt a válogatottnál töltött időszak alatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik