BL: Josep Guardiola állítja, nem lepte meg a Porto

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.16. 00:59
A Bayern München idegenben 3–1-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a Porto elleni párharc első felvonásán. A bajorokat irányító spanyol Josep Guardiola állítja, nem okozott meglepetést számára a remekül kezdő Porto.

„Ez egy tipikus BL-meccs volt. Tíz perc után már kétgólos hátrányba voltunk, ami nyilvánvalóan negatív volt ránk nézve. Nem lepett meg a Porto kezdése. Tudtuk hogy egy nagyszerű csapat, egy támadásban erős együttes lesz az ellenfelünk. Hat napunk van felkészülni a visszavágóra, és mindent meg fogunk tenni azért hogy jobban játsszunk a második meccsen. Thiago gólja természetesen fontos számunkra, de nem csak ezen múlhat a visszavágó" – nyilatkozta a 3–1-es portói vereséget követően Josep Guardiola, a Bayern vezetőedzője.

„A színvonal a lehető legmagasabb volt. Jackson Martínez egy topjátékos, de Casemiro és Hector Herrera is nagyon jól játszott az ellenfélnél. A Bajnokok Ligájában közel tökéletes játékra van szükség a győzelemhez. Nekünk most nem ment elég jól a játék, de hat napunk van felkészülni a visszavágóra" – hangsúlyozta a bajorok mestere.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik