BL: Ha van igazság, az Atlético nyeri a döntőt – Buffon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.19. 13:24
Gianluigi Buffon, a Juventus klasszis kapusa nem lenne meglepődve, ha az Atlético Madrid legyőzné az előzetesen esélyesebbnek vélt Real Madridot a Bajnokok Ligája döntőjében.

„Ha a sportban van igazság, akkor az Atlético nyeri meg a döntőt – idézi a 38 esztendős Gianluigi Buffon szavait az AS. – Két évvel ezelőtt nagyon balszerencsés módon kapott ki a fináléban (épp a Real Madridtól – a szerk.), ennek nem örültem. Egy csapat általában számos lehetőséget kap a bosszúra, és a számla kiegyenlítődik, de nehéz dolga lesz az Atléticónak, mert a Realnak sokkal több tapasztalata van az ilyen mérkőzéseket illetően.”Gianluigi Buffon szavait az AS. – Két évvel ezelőtt nagyon balszerencsés módon kapott ki a fináléban (épp a Real Madridtól – a szerk.), ennek nem örültem. Egy csapat általában számos lehetőséget kap a bosszúra, és a számla kiegyenlítődik, de nehéz dolga lesz az Atléticónak, mert a Realnak sokkal több tapasztalata van az ilyen mérkőzéseket illetően.”

„A finálé esélyese a Real, viszont Diego Simeone csapata ezzel a felfogással, a szervezettségével, a szívós, fáradhatatlan játékával számomra az a gárda, amelyet a legnehezebb legyőzni. Azon sem lepődnék meg, ha az Atlético nyerné meg a döntőt. Alaposan meg kell izzadnia a Realnak azért, hogy kihúzza a méregfogát Simeone csapatának.”

BAJNOKOK LIGÁJA, 2015–2016
DÖNTŐ
Május 28., szombat

Milánó, Giuseppe Meazza Stadion
REAL MADRID (spanyol)–ATLÉTICO MADRID (spanyol)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik