BL: „Földrengéssel járna a Barca kiesése, károkat okozna az UEFA-nak”

Vágólapra másolva!
2016.04.06. 08:05
Diego Simeone igyekezett visszafogni magát, ám játékosai nem rejtették véka alá, kit hibáztatnak a vereségért: Filipe Luís, az Atlético Madrid védője egyenesen az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) machinációját sejti a barcelonai 2–1-es vereség mögött.

„A jogtalan kiállításig jók voltunk, ám a piros sok mindent meghatározott. De tudjuk, hogy ez megtörténhet. Maximális szigorral büntettek minket. Ez fáj. Földrengéssel járna, ha kiesne a Barcelona, ami károkat okozna az UEFA-nak” – mondta Filipe Luís, az Atlético brazil szélső védője.

„Jobbak voltunk tizenegy a tizenegy ellen, játszottuk a saját játékunkat, mélyen védekeztünk, de kitörtünk a kontrákkal. Két lap tönkretette a heti jó munkánkat. Még életben vagyunk, ám kevesebb opciónk maradt, mert Torrest elveszítettük. Az öltöző nem boldog. Nehéz a dagály ellen harcolni. A korábbi meccsen kiállítottak, mert megrúgtam Messit. Nekik mit kell tenniük, hogy így járjanak? Suárez agresszívan viselkedett, az is piros volt. Engem megbüntettek, ami rendben is van, de ez is ugyanúgy büntetendő.” Filipe Luís, az Atlético brazil szélső védője.

„Jobbak voltunk tizenegy a tizenegy ellen, játszottuk a saját játékunkat, mélyen védekeztünk, de kitörtünk a kontrákkal. Két lap tönkretette a heti jó munkánkat. Még életben vagyunk, ám kevesebb opciónk maradt, mert Torrest elveszítettük. Az öltöző nem boldog. Nehéz a dagály ellen harcolni. A korábbi meccsen kiállítottak, mert megrúgtam Messit. Nekik mit kell tenniük, hogy így járjanak? Suárez agresszívan viselkedett, az is piros volt. Engem megbüntettek, ami rendben is van, de ez is ugyanúgy büntetendő.”

A két vezetőedző, Luis Enrique és Diego Simeone nyilatkozatát itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik