BL: Falcao tavasszal nem játszik a Chelsea-ben

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.02.04. 09:10
A sérült Radamel Falcaót nem nevezi a Bajnokok Ligája tavaszi, egyenes kieséses szakaszára a Chelsea labdarúgócsapata.

A kolumbiai csatár combsérülése január elején újult ki. Akkor Guus Hiddink menedzser azt mondta, hogy a hónap végéig nem játszhat, az angol klub szerdai bejelentése szerint viszont az egész tavaszt kihagyja. Az ügy hátterében valószínűleg nem egészségügyi problémák állnak, hanem az, hogy a holland tréner nem tart igényt a 29 éves futballistára.

A Chelsea a hétfőn este lezárult átigazolási időszakban elengedte volna a Monacótól kölcsönvett támadót – aki spanyol és brit sajtóértesülések szerint a menedzserével együtt Madridban tartózkodott –, de végül nem jött össze az újabb klubváltás.

Falcaót a világ egyik legjobb csatárának tartották, amikor 2013-ban az Atlético Madridtól 60 millió euróért a Monacóhoz szerződött, de egy hónappal később súlyosan megsérült a térde, és azóta sem tudta visszanyerni korábbi remek formáját.

Legutóbb októberben léphetett pályára a Chelsea színeiben, és ebben az idényben mindössze egy gólt szerzett.

A londoni klub a brazil Corinthians csapatától kölcsönvett Alexandre Patót, valamint az amerikai New York Red Bullstól igazolt Matt Miazgát benevezte a Bajnokok Ligája folytatására. A csapat ellenfele a nyolcaddöntőben a Paris Saint-Germain lesz.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik