BL: „Azon a bulin kezdődött minden” – Piqué beszólt CR-nek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.08. 12:07
null
Piqué szerint Cristiano Ronaldo partija is kellett hozzá, hogy a szezon végén a Barcelona partizhasson (Fotó: AFP)
Különös módon piszkált oda Cristiano Ronaldónak Gerard Piqué, a Barcelona Bajnokok Ligája-győztes védője. A katalán játékos átvitt értelemben arra utalt, hogy a Real Madrid és a Barcelona formája között Cristiano Ronaldo 30. születésnapja után billent át a mérleg nyelve a gránátvörös-kékek javára.

 

A 28 éves hátvéd a barcelonai ünneplés során elmondott beszédében visszautalt a nagy rivális támadójának februári születésnapi partijára. Ronaldo és barátai az Atlético Madrid elleni, 4–0-ra elveszített mérkőzés estéjén csaptak emlékezetes, sajtónyilvánosságot is kapó bulit, ami sok Real-szurkoló rosszallását váltotta ki és aminek következtében állítólag a Real Madrid öltözőjében is feszültség keletkezett.

„Köszönet jár Kevin Roldánnak is! Veled kezdődött minden!” – mondta Piqué az ünneplés során. Akik nem emlékeznének Roldánra: ő volt az a kolumbiai énekes-DJ, aki Ronaldo mellett főszerephez jutott a nem épp visszafogott partin.

Kevin Roldan (középen) CR buliján (Forrás: Twitter)
Kevin Roldan (középen) CR buliján (Forrás: Twitter)

Az Atlético elleni vesztes városi derbi után a Real még vezette a spanyol bajnoki táblázatot, végül azonban csak második lett a triplázó Barcelona mögött.

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik