Videó: gólörömével Simeonénak üzent Cristiano Ronaldo?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.13. 08:27
Mint ismert, a Juventus kedd este kétgólos hátrányból fordított az Atlético Madrid elleni párharcban, így a legjobb nyolc közé jutott a Bajnokok Ligájában. Az első mérkőzésen a „matracosok” vezetőedzője, Diego Simeone igen sajátos gólörömöt mutatott be, amelyet a visszavágón háromszor is betaláló Cristiano Ronaldo lemásolt – vajon az argentin trénernek üzent ezzel a portugál?

Diego Simeone a meccs utáni nyilatkozatában reagált is CR gólörömére.

Ronaldo meg alighanem a szurkolókra gondolt, és megmutatta, milyen spiritusz van benne és csapatában – ugyanúgy, mint én” – nyilatkozta az Atlético trénere. reagált is CR gólörömére.

Ronaldo meg alighanem a szurkolókra gondolt, és megmutatta, milyen spiritusz van benne és csapatában – ugyanúgy, mint én” – nyilatkozta az Atlético trénere.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

Juventus (olasz)–Atlético Madrid (spanyol) 3–0 (1–0)
Torino, Juventus Stadion, 40 884 néző. V: Björn Kuipers (holland)
Juventus: Szczesny – Cancelo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola (Dybala, 67.) – Emre Can, Pjanic, Matuidi – Bernardeschi, Mandzukic (Kean, 80.), Cristiano Ronaldo. Vezetőedző: Massimiliano Allegri
Atlético: Oblak – Arias (Vitolo, 77.), Giménez, Godín, Juanfran – Koke, Rodri, Saúl, Lemar (Á. Correa, 57.) – Morata, Griezmann. Vezetőedző: Diego Simeone
G: C. Ronaldo (27., 48., 86. – a harmadikat 11-esből)
Továbbjutott: a Juventus, 3–2-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik