NS: Kösz, Bouadla!; horvát Lunde-pótló - szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 23:10
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

• Legalább 1 milliárd forintot bukott a bajnok DVSC-Teva Selim Bouadla elképesztő fegyelmezetlensége miatt a BL selejtezőjében, avagy nem lett elég az egygólos előny Boriszovban. Bouadla két értelmetlen sárga lappal 1–0-s Loki-vezetésnél mehetett az első félidőben zuhanyozni, és a Debrecen nem bírta ki tíz emberrel a nyomást. Kiesett a Bajnokok Ligája selejtezőjéből, de az Európa-ligában még folytathatja.1 milliárd forintot bukott a bajnok DVSC-Teva Selim Bouadla elképesztő fegyelmezetlensége miatt a BL selejtezőjében, avagy nem lett elég az egygólos előny Boriszovban. Bouadla két értelmetlen sárga lappal 1–0-s Loki-vezetésnél mehetett az első félidőben zuhanyozni, és a Debrecen nem bírta ki tíz emberrel a nyomást. Kiesett a Bajnokok Ligája selejtezőjéből, de az Európa-ligában még folytathatja.

• Az újpesti Asmir Suljic Pietsch Tibornak arról is mesélt, hogy a bosnyák újságírók már a válogatott behívó ügyében hívogatják. Avagy ő lehet az új Besic…

Megvan a Lunde-utód! Amint arról elsőként a Nemzeti Sport már kedden beszámolt, az anyai örömök elé néző norvég kapusklasszis pótlására a Győri Audi ETO KC egy plusz egy évre szerződtette a Krim Ljubljana horvát válogatott kapusát, Jelena Grubisicet.

Áll a bál a női kézilabdázóknál a válogatott felkészülése miatt. A klubok szavakban egy emberként támogatják Németh András kapitányt, aki mégis csak nehézségekről tud beszámolni, holott már csupán négy hónap van hátra a decemberi magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságig.

Rob Pallin, a fehérvári hokisok újdonsült vezetőedzője Szűcs Andrásnak elmesélte, hogy nem lepte meg a feladat, egy másodedzőnek mindig készen kell állnia a beugrásra.

Sakkozóink szép napot tudhatnak maguk mögött Tromsőben: nyílt csapatunk papírforma-győzelmet aratott Portugália felett, és megkezdte a felzárkózást, míg a nők már csak harmadmagukkal hibátlanok, és dobogós helyről várják a szerdai 5. fordulót.

• A 68 éves korában elhunyt mexikóvárosi olimpiai bajnok gerelyhajítótól, Németh Angélától egy egykori fedett pályás Európa-bajnok magasugró, Mátay Andrea búcsúzott…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik