NS: az év legfontosabb klubmeccse a Pancho Arénában – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.14. 23:26
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Az év legfontosabb klubmeccsét vívta a Mol Vidi FC kedd este a Pancho Arénában.A székesfehérváriak a svéd Malmővel mérkőztek a Bajnokok Ligája playoffkörébe kerülésért. Természetesen munkatársaink ott voltak Felcsúton, s írásban, képben és videóval is beszámoltak arról, mi minden történt az óriási érdeklődéssel várt találkozón, amelyen a csapatoknak nemcsak egymással, hanem az időjárással is meg kellett küzdeniük, hiszen kiadós eső áztatta a települést.
Az év legfontosabb klubmeccsét vívta a Mol Vidi FC kedd este a Pancho Arénában.
A székesfehérváriak a svéd Malmővel mérkőztek a Bajnokok Ligája playoffkörébe kerülésért. Természetesen munkatársaink ott voltak Felcsúton, s írásban, képben és videóval is beszámoltak arról, mi minden történt az óriási érdeklődéssel várt találkozón, amelyen a csapatoknak nemcsak egymással, hanem az időjárással is meg kellett küzdeniük, hiszen kiadós eső áztatta a települést.

A világ egyik legjobb beállósa, az olimpiai és Európa-bajnok René Toft Hansen arra készül, hogy a Veszprém csapatával megszerezze pályafutása első Bajnokok Ligája-trófeáját. A 33 éves beállós lapunknak nyilatkozva elmondta, akár már játszhatott is volna együttese első nyári felkészülési mérkőzésén, de óvatosságból még kihagyta a Balatonfüred elleni összecsapást. A szezonra azonban nagy tervei vannak, s az sem riasztja, hogy Blaz Blagotinsek és Andreas Nilsson személyében remek vetélytársai vannak a posztján.

Kifejezetten nehéz éveket hagyott maga mögött Burián Kata, aki Glasgow-ban bronzérmet szerzett az úszó Európa-bajnokságon a kétszáz méteres hátúszásban. Az Eger versenyzője őszintén mesélt arról, hogy fiatal korában milyen traumák érték, s azt is elmondta, hogy élete e nehéz szakaszában miért tartott ki mégis a sportág mellett. A riói olimpia előtt azonban még egy óriási pofont kapott, amikor a nyulas csúcskísérlet miatt lemaradt a játékokról.

Nem szerepel a jövő évtől a Formula–1-ben Fernando Alonso. A McLaren 37 éves pilótája ugyan hivatalosan nem jelentette be a visszavonulását, ám döntése lényegében felér egy búcsúval. Pályafutását két világbajnoki cím, 302 futam, 32 győzelem és 22 pole pozíció fémjelzi, ám a spanyol versenyzőben jókora hiányérzet lehet F1-es karrierjét illetően. Hogy miért nem sikerült kihoznia magából mindazt, amire tehetsége feljogosította, kiderül írásunkból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik