Női BL: könnyekig hatódott a lefújás után Marozsán Dzsenifer

Vágólapra másolva!
2019.05.18. 20:18
Ahogyan arról beszámoltunk, a női labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében a Lyon 4–1-re legyőzte a Barcelonát. A mérkőzést követően a sorozatban negyedik BL-trófeáját szerző csapat magyar játékosa, Marozsán Dzsenifer könnyekig hatódva nyilatkozott az M4 Sportnak

„Bökönyben nőttem fel, az egész családom itt van, hihetetlenül büszke vagyok. Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyű lesz az első félidő. Gyorsan lőttünk egy gólt, ez volt a kulcsa a mérkőzésnek. Nagyon örültem a találatomnak, amivel tudtam segíteni a csapatomon. Gyönyörű első félidőt játszottunk, a második félidőben viszont kicsit kiengedtünk. A Barca természetesen nagyon jó csapat, gratulálok neki is, mivel tett azért, hogy itt lehessen – nyilatkozta könnyekig hatódva Marozsán a lefújás után.„Bökönyben nőttem fel, az egész családom itt van, hihetetlenül büszke vagyok. Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyű lesz az első félidő. Gyorsan lőttünk egy gólt, ez volt a kulcsa a mérkőzésnek. Nagyon örültem a találatomnak, amivel tudtam segíteni a csapatomon. Gyönyörű első félidőt játszottunk, a második félidőben viszont kicsit kiengedtünk. A Barca természetesen nagyon jó csapat, gratulálok neki is, mivel tett azért, hogy itt lehessen – nyilatkozta könnyekig hatódva Marozsán a lefújás után.

A mérkőzésről bővebben IDE kattintva olvashatnak.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
LYON–FC BARCELONA 4–1

Budapest, Groupama Aréna, 19 487 néző. Vezeti: Anasztaszija Pusztovojtova
LYON: Bouhaddi – Bronze, Renard, M'Bock Bathy, Majri – Fishlock (Kumagai, 72.), Henry, Marozsán – Van de Sanden (Cascarino, 63.), Hegerberg, Le Sommer (Bacha, 82.). Vezetőedző: Reynald Pedras.
BARCELONA: Panos – Torrejón, Pereira (Van der Gragt, 81.), León, Ouahabi – Losada, Bonmati (Andressa Alves, 69.), Alexia, Mariona – Martens, Duggan (Oshoala, 69.). Vezetőedző: Lluis Cortes.
Gólszerző: Marozsán (5.), Hegerberg (16., 19., 30.), ill. Oshoala (89.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik