Női BL: a címvédő nem sok esélyt adott az MTK kiejtőjének

Vágólapra másolva!
2014.11.09. 18:48
A címvédő Wolfsburg idegenben 4–0-ra megverte az MTK-t búcsúztató osztrák Neulengbachot a női Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, ezzel gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutás kérdését. A német együttes magyar válogatott játékosa, a visszatérés előtt álló Jakabfi Zsanett nem lépett pályára a meccsen, de a VfL második csapatában két gólt szerzett a hétvégén.

A legrangosabb európai kupasorozatban a Marozsán Dzseniferrel felálló Frankfurt is nagy lépést tett a legjobb nyolc közé, hiszen hazai pályán 5–0-ra megverte az olasz Torrest. Az összecsapást végigjátszó magyar nemzetiségű, de német válogatott támadó gólpasszt adott, a végeredmény már a szünetre kialakult.Marozsán Dzseniferrel felálló Frankfurt is nagy lépést tett a legjobb nyolc közé, hiszen hazai pályán 5–0-ra megverte az olasz Torrest. Az összecsapást végigjátszó magyar nemzetiségű, de német válogatott támadó gólpasszt adott, a végeredmény már a szünetre kialakult.

A Bundesliga kilencedik fordulójában a Zeller Dórát a 80. percig soraiban tudó Hoffenheim 3–1-re nyert az Essen vendégeként, így feljött a hatodik helyre, és egy pontra megközelítette vasárnapi áldozatát. A Ferencváros korábbi csatárát foglalkoztató TSG a legutóbbi négy találkozóján tíz pontot gyűjtött. A forduló korábban megrendezett mérkőzésén a Bayern Münchent üldöző Wolfsburg is bezsebelte a három pontot, miután kiütötte (7–0) a sereghajtó Herfordert.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
Linköpings FC (svéd)–Zvezda 2005 Perm (orosz) 5–0
Rosengard (svéd)–Fortuna Hjörring (dán) 2–1
Paris Saint-Germain (francia)–Lyon (francia) 1–1
Barcelona (spanyol)–Bristol Academy (angol) 0–1
Bröndby (dán)–Gintra Universitetas (litván) 5–0
Frankfurt (német)–Torres (olasz) 5–0
Neulengbach (osztrák)–Wolfsburg (német) 0–4
Zürich (svájci)–Glasgow City (skót) 2–1
A visszavágókat november 12-én és 13-án rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik