Man. City: a gárda legveszélyesebb játékosa? Elképesztő válasz érkezett!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.31. 16:39
Maurizio Sarri, a Serie A-ban szereplő Napoli vezetőedzője a szerdai, Manchester City elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt beszélt Pep Guardioráról, valamint meglepő választ adott, szerinte ki az angolok legveszélyesebb játékosa.

„Ne hasonlítsanak engem össze Josep Guardiolával, aki egy legendás egyéniség és a szakma egyik legjobbja – vélekedett az egyébként rendkívül nagy taktikusnak tartott Sarri. – Persze, nekem is vanak ötleteim, elképzeléseim, de én semmit sem nyertem, ellentétben sok más emberrel. Most egy olyan szakemberről beszélünk, aki megváltoztatta a labdarúgás világát, ez már egy másik szint.”„Ne hasonlítsanak engem össze Josep Guardiolával, aki egy legendás egyéniség és a szakma egyik legjobbja – vélekedett az egyébként rendkívül nagy taktikusnak tartott Sarri. – Persze, nekem is vanak ötleteim, elképzeléseim, de én semmit sem nyertem, ellentétben sok más emberrel. Most egy olyan szakemberről beszélünk, aki megváltoztatta a labdarúgás világát, ez már egy másik szint.”

Az 58 éves olasz mester megkérdezték, kit tart a sztárokkal tűzdelt Manchester Cityből a legveszélyesebb játékosnak – Maurizio Sarri igencsak meglepő választ adott!

„A legveszélyesebb futballista? Ederson (az angolok kapusa – a szerző). Komolyan mondom, mert egyetlen helyzetben sem hibázik, legutóbb ellenünk vagy ötven labdát játszott meg jól, állandóan nyomás alatt volt, mindig megoldotta.”

SZERDAI FUTBALLPROGRAM

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 4. FORDULÓ
E-CSOPORT
20.45:
Sevilla–Szpartak Moszkva
20.45: Liverpool–Maribor
F-CSOPORT
20.45: Napoli–Manchester City (Tv: Sport1)
20.45: Sahtar Doneck–Feyenoord
G-CSOPORT
18.00: Besiktas–Monaco (Tv: Sport1)
20.45: FC Porto–RB Leipzig (Tv: Film Mánia)
H-CSOPORT
20.45: Borussia Dortmund–APOEL (Tv: Sport2)
20.45: Tottenham–Real Madrid (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik