nemzetisport.hu 2019.07.17 23:35 Frissítve: 2019.07.17 23:37

Kettős győzelemmel FTC-továbbjutás; iskolajáték a spanyolok ellen

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Helyszíni beszámolót olvashatnak a Ferencváros BL-visszavágójáról, valamint felvezetést a Mol Fehérvár, a Honvéd és a Debrecen Európa-liga-csatájáról. A második számú kupasorozat valamennyi magyar érdekeltségű meccséről a helyszínről számolunk majd be, így munkatársaink a Dunaszerdahelyt is elkísérik Krakkóba. Hogy mi történt szerdán Razgradban, és milyen reményekkel várja a többi magyar együttes a csütörtöki mérkőzéseket, megtudják írásainkból.

• Igazi világvándor a kosárlabdázó Krivacsevics Tijana. A válogatott játékos Pécsen mutatkozott be az NB I-ben, játszott a nagy rivális Sopronban, majd megfordult Spanyolországban, Szlovákiában és Törökországban is. Az előző idényben a Botas légiósa volt, de erre az évadra aligha emlékezik jó szívvel, hiszen szinte végig sérülten kellett kosárlabdáznia. Hogy milyen állapotban van a térde, és miért folytatja az ősztől Izraelben, az is kiderül interjúnkból.

• Lassan közeleg a vizes világbajnokságon a medencés versenyek nyitánya. A magyar válogatottat bemutató sorozatunk mostani főszereplője Verrasztó Dávid, aki az egyik legkeményebb számban, a 400 méteres vegyesúszásban áll majd rajthoz. Az FTC sportolója lapunknak elmondta, megítélése szerint a harmadik-negyedik helyre van esélye, ami csöppet sem rossz egy évvel az olimpia előtt. Persze, ennél jobb eredmény is összejöhet, amihez azonban némi szerencsére is szükség lesz.

• Amerika mellékletünkben ez alkalommal bemutatjuk Matt Cullent, aki ugyan egyetlen idény végén sem kapta meg a bajnokság legjobbjának járó különdíjat, mégis az NHL egyik legendájaként vonulhatott vissza. Háromszor nyerte el a Stanley-kupát, ráadásul a másodikat és harmadikát már igencsak a karrierje vége felé. Hiszen 39 éves volt, amikor a Pittsburgh magához hívta, ám a Penguins gárdájával kétszer is a csúcsra ért.

2020.05.17 16:46:31

Bajnokok Ligája L. PAP ISTVÁN

Tíz gól, 127 ezer néző, a sorozatban ötödik Real-siker – és a mi Öcsink idehaza elhallgatott négy találata.

2020.04.21 10:06:11

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Akkor még ő sem gondolta volna, hogy az Inter-Real Madrid BEK-elődöntő lesz az utolsó, de aztán Solti Dezső felhívta Honti Györgyöt...

2020.04.14 23:13:29

Bajnokok Ligája THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem mehet minden veszendőbe.

2020.03.24 16:44:56

Bajnokok Ligája BORBÉLY LÁSZLÓ

Édesapja is válogatott volt • 16 évesen gólt lőtt a felnőtteknél • Remekelt a salzburgi idényében.

2020.03.11 20:30:48

Bajnokok Ligája MAROSI GERGELY

Klopp csapata a hosszabbításban 2–0-ra vezetett, de Llorente duplázott, Morata pedig a győztes gólt is megszerezte a madridiaknak.