Kabát és Laczkó sem játszhat szerdán Újpesten

Vágólapra másolva!
2010.07.26. 19:07
null
Kabát Péter betegség miatt nem játszhat szerdán (Fotó: Czagány Balázs)
Címkék
A Debrecen labdarúgócsapata Kabát Péter és Laczkó Zsolt nélkül utazik el a Basel elleni Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzésére, amelyre szerdán kerül sor az újpesti Szusza Ferenc Stadionban.

Laczkó Zsolt hosszabb sérülése után szombaton csatlakozott a csapathoz, de még nincs olyan állapotban, hogy szerdán pályára tudjon lépni, Kabát Péter pedig megbetegedett – olvasható a DVSC honlapján. A kisebb sérüléssel bajlódó Czvitkovics Péter a Levadia elleni meccset követően a múlt héten külön edzett társaitól, de van esély a játékára.

A Loki két új igazolása, Dajan Simac és Farkas Balázs tétmérkőzésen még nem lépett pályára új csapatában, ám az utazó keretbe bekerült, így elképzelhető, hogy a Basel ellen esik át a tűzkeresztségen.

„A Baselt nem kell bemutatni, mindenki tudja, hogy nagyon erős csapat – nyilatkozta Zoran Szpisljak a DVSC szerdai ellenfeléről. – Herczeg András és Bücs Zsolt személyen nézte meg ellenfelünk Sionban lejátszott bajnokiját, majd hétfőn reggel a csapattal együtt DVD-n is kielemeztük a svájciak játékát. A Baselnek nagyon erős a kerete, biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de igyekszünk minél jobban felkészülni a két találkozóra."

A Debrecen július 28-án este 20 órától játszik a svájci Basel ellen a Szusza Ferenc Stadionban.

A DVSC BASEL ELLENI KERETE 
KAPUSOK: Mindiguas Malinauskas, Verpecz István
MEZŐNYJÁTÉKOSOK: Bernáth Csaba, Nagy Zoltán, Komlósi Ádám, Dajan Simac, Mirszad Mijadinoszki, Fodor Marcell, Kiss Zoltán, Luis Ramos, Varga József, Dombi Tibor, Kulcsár Tamás, Czvitkovics Péter, Szakály Péter, Rezes László, Yannick Mbengono, Adamo Coulibaly, Farkas Balázs

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik